Τοπικές Ειδήσεις

Μηνάς Νικολάου: Με το βλέμμα στους νέους

Την Τετάρτη 11 Μαϊου 2022 συμμετείχα στην πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, τις εργασίες της οποίας άνοιξε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μοναδικό  θέμα της ημερήσιας διάταξης η επικύρωση της εκλογής του γραμματέα του κόμματος κ. Παύλου Μαρινάκη μετα την εισήγηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανανέωση της θητείας του.

Ο Πρωθυπουργός επενδύοντας στις νέες γενιές επιβεβαιώθηκε με την αρχική επιλογή  του Παύλου Μαρινάκη στο διάστημα του πρώτου συνεδρίου να κερδιζει το στοίχημα της εμπιστοσύνης του αλλά και το στοίχημα της αποτελεσματικότητας μέσω της αδιάκοπης δουλειάς του.Οι νέοι άνθρωποι είναι το κλειδί για να εξασφαλιστεί ένα μέλλον ελπίδας για μια  Ελλάδα που αλλάζει.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου