Τοπικές Ειδήσεις

Συνεχίζεται η περίφραξη του Αρχαίου Σταδίου Ρόδου

Συνεχίζονται, έστω και με πολύ αργούς ρυθμούς, οι εργασίες για την περίφραξη του Αρχαίου Σταδίου Ρόδου, στα όρια των ιδιοκτησιών του υπουργείου Πολιτισμού, ενώ αλγεινή εντύπωση συνεχίζει να προκαλεί η μη εισέτι στερέωση της Ακροπόλεως, αν και οι σκαλωσιές έχουν τοποθετηθεί εδώ και αρκετά χρόνια.
Ήδη έχει κατασκευαστεί το πεζοδρόμιο και έχουν τοποθετηθεί τα κιγκλιδώματα, αλλά με αρκετά κενά, τα οποία αναμένεται να συμπληρωθούν στην πορεία.
Εκπλήσσει, πάντως το γεγονός ότι το πεζοδρόμιο δεν κατασκευάστηκε ως την είσοδο του λόφου, αν και πρόκειται για το πιο επικίνδυνο σημείο για πεζούς και οχήματα και δείχνει, ως έχει, «σαν την μύγα μέσα στο γάλα».
Κατασκευάζεται, επίσης, τοιχίο κατά μήκος των συνόρων με ιδιωτικές ιδιοκτησίες, άγνωστο όμως παραμένει πότε θα ολοκληρωθεί όλο το έργο, το οποίο είχε αρχίσει πριν από τρία χρόνια.
Όπως έγραψε η «δ» σε ανύποπτο χρόνο και δεν διαψεύστηκε (ούτε από το ίδιο το υπουργείο) σκοπός είναι, μετά την περίφραξη και το τελείωμα των έργων, να επιβληθεί εισιτήριο στους εισερχόμενους.
Άγνωστο παραμένει αν εισιτήριο θα πληρώνουν και οι Έλληνες, ιδιαιτέρως οι Ρόδιοι.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου