ΕΙΔΗΣΕΙΣ

To ΙΝ.ΚΑ. στις μεγαλύτερες αγορές της Βόρειας Ευρώπης !

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΝΚΑ

Το Ιν­στι­τού­το Κα­τα­να­λω­τών Δω­δε­κα­νή­σου ενη­με­ρώ­νε­ται και βελ­τιώ­νε­ται μέσα από την πα­ρου­σία του στις πιο επι­τυ­χη­μέ­νες εκ­θέ­σεις της Βό­ρειας Ευ­ρω­πης !

Μέσω των με­γά­λων του­ρι­στι­κών πρα­κτο­ρεί­ων της Ευ­ρώ­πης και της διαρ­κούς πα­ρου­σί­ας μας στις του­ρι­στι­κές εκ­θέ­σεις , σκο­πεύ­ου­με στην κα­λύ­τε­ρη δια­μο­νή και ενη­μέ­ρω­ση των του­ρι­στών μας στη Ρόδο και τα Δω­δε­κά­νη­σα μας!

Μετά από μια σειρά συ­να­ντή­σε­ων του προ­έ­δρου ΙΝΚΑ Γιώρ­γου Ευ­γε­νι­κού μαζί με τον νού­με­ρο ένα Πο­λω­νό tour operator για Ελ­λά­δα Wojciech Skoczynski (Grecos Holiday), τον Ανα­στά­σιο Χα­τζη­λιά­μη υπεύ­θυ­νο γρα­φεί­ου ει­σερ­χό­με­νου του­ρι­σμού (Destination One) και τον Λε­ω­νί­δα Πα­μπα­νη διευ­θυ­ντή τριών πιο επι­τυ­χη­μέ­νων εκ­θέ­σε­ων.

Το Ιν­στι­τού­το Κα­τα­να­λω­τών ανοί­γει τους ορί­ζο­ντες του έξω από τα σύ­νο­ρα της Ελ­λά­δας. Κα­τα­να­λω­τές δεν είναι μόνο οι πο­λί­τες αυτής της χώρας, αλλά και οι του­ρί­στες που κα­τα­κλύ­ζουν κάθε σεζόν τα τόσο μο­να­δι­κά μας Δω­δε­κά­νη­σα.

Ο του­ρι­σμός είναι ένα δυ­να­τό κλει­δί της Δω­δε­κα­νή­σου και με αυτό πρέ­πει να πο­ρευ­τού­με. Πάνω σε βά­σεις ει­λι­κρί­νειας και σε­βα­σμού στον κάθε κα­τα­να­λω­τή!

Το ΙΝΚΑ Δω­δε­κα­νή­σου θα απο­τε­λεί δί­αυ­λο και υπο­στη­ρι­κτή των του­ρι­στών της Βό­ρειας Ευ­ρώ­πης και όχι μόνο, θα ενη­με­ρώ­νει τα με­γα­λύ­τε­ρα του­ρι­στι­κά πρα­κτο­ρεία για υπο­θέ­σεις και πε­ρι­στα­τι­κά απά­της προς του­ρί­στες που επι­σκέ­πτο­νται τα Δω­δε­κά­νη­σα μας. Το ΙΝΚΑ με πα­ρου­σία στις τρεις πιο επι­τυ­χη­μέ­νες του­ρι­στι­κές εκ­θέ­σεις σε Πο­λω­νία, Σου­η­δία και Ρου­μα­νία θα δώσει ένα στίγ­μα εμπι­στο­σύ­νης και προ­στα­σί­ας που πα­ρέ­χει στους κα­τα­να­λω­τες – του­ρί­στες που επι­σκέ­πτο­νται την χώρα μας.

Ο tour operator Wojciech Skoczynski με πε­ρισ­σό­τε­ρους από 240.000 πε­λά­τες για Ελ­λά­δα το 2017 (32.000 πε­λά­τες σε Ρόδο & 20.000 πε­λά­τες σε Κω)

Με 2 χρό­νια συ­νε­χό­με­να βρα­βευ­μέ­νος για την κα­λύ­τε­ρη μπρο­σού­ρα κα­λο­και­ριού και ρυθμό ανά­πτυ­ξης πάνω από 15% ετη­σί­ως αναμ­φι­σβή­τη­τα απο­τε­λεί ση­μα­ντι­κό πα­ρά­γο­ντα για τον του­ρι­σμό στην Ελ­λά­δα.

Ο Ανα­στά­σιος Χα­τζη­λιά­μης με γρα­φείο ει­σερ­χό­με­νου του­ρι­σμού σε κε­ντρι­κό κα­τά­στη­μα στη Ρόδο και υπο­κα­τα­στή­μα­τα σε Κω και Χανιά.

Έχει δια­χει­ρι­στεί  100.000 πε­λά­τες το 2017 και ανα­μέ­νει 130.000 για το 2018 με εκ­προ­σω­πή­σεις tour operator από 10 ευ­ρω­παϊ­κές χώρες σε τρεις προ­ο­ρι­σμούς της Ελ­λά­δας. Απο­τε­λεί απο­κλει­στι­κό αντι­πρό­σω­πο του Grecos Holiday για Δω­δε­κά­νη­σα και Δυ­τι­κή Κρήτη.

Ο Λε­ω­νί­δας Πα­μπα­νης ιδιο­κτή­της των Panorama σε Ρου­μα­νια, Σου­η­δία και Πο­λω­νία, με με­γά­λη επι­τυ­χία σε εκ­θέ­σεις του­ρι­στι­κής γα­στρο­νο­μί­ας απο­τε­λεί ση­μα­ντι­κό συ­νερ­γά­τη και υπο­στη­ρι­κτή του Ελ­λη­νι­κού Του­ρι­σμού.

Όλοι απο­τε­λούν ση­μα­ντι­κούς πα­ρά­γο­ντες του του­ρι­σμού μας, που με την σωστή επι­κοι­νω­νία και επαφή του προ­έ­δρου ΙΝΚΑ Γιώρ­γου Ευ­γε­νι­κού, είναι πλέον αρω­γοί της προ­σπά­θειας μας για κα­λύ­τε­ρες υπη­ρε­σί­ες στον κα­τα­να­λω­τή – του­ρί­στα των Δω­δε­κα­νή­σων μας.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.