Αθλητικά

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από Σ.Δ.Κ.Δ. και ΕΚΑΒ!

O Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ διοργανώνουν σεμινάριο πρώτων βοηθειών για προπονητές μπάσκετ, βοηθούς προπονητών, συνοδούς πάγκων καθώς και διαιτητές μπάσκετ, κριτές και κομισάριους.
Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν, θα είναι 5ωρης διάρκειας, θα γίνει μετά την εορταστική περίοδο στη Ρόδο σε χώρο που θα ανακοινωθεί ανάλογα με το ενδιαφέρον συμμετοχής και θα περιλαμβάνει:
1.Βασική υποστήριξη ζωής, απελευθέρωση αεραγωγού, ενέργειες σε πτώση γλώσσας.
2.Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, χρήση απινιδωτή, θέση ανάνηψης.
3.Ενέργειες σε πνιγμονή (παιδιού και ενήλικα).
4.Ενέργειες σε πιθανούς τραυματισμούς αθλητών εντός γηπέδου.
Η είσοδος στο χώρο του σεμιναρίου θα είναι με υποχρεωτική χρήση μάσκας, απόσταση εκπαιδευομένων στο 1,5 μέτρο, βεβαίωση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωση πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου για τον κορωνοϊό με την μέθοδο rapid test ή pcr εντός 48 ωρών πριν την προγραμματισμένη μέρα του σεμιναρίου. Oι ομάδες εκπαιδευομένων δε θα ξεπερνούν τα 20 άτομα. Tα υγειονομικά πρωτόκολλα ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα την επιδημιολογική εικόνα την δεδομένη στιγμή του σεμιναρίου. Θα δοθεί επίσημη βεβαίωση παρακολούθησης.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή με αποστολή e-mail στην παρακάτω διεύθυνση snikiforidis@hotmail.co.uk είτε τηλεφωνικά στον Πρόεδρο του Σ.Δ.Κ.Δ. κύριο Σταύρο Νικηφορίδη στον αριθμό 6948121679 μέχρι τη Δευτέρα στις 20/12/2021. Θα δηλώνουν ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου