Με την Κατηγορία Ενηλίκων που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Λουκά Παπαδόπουλου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο οι 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων με τη μοναδική διπλή άπταιστη διαδρομή η Ροδίτισσα Μαρία Παπουρδάνου με τον Unique des Rhodes του ΕΙΟ αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης Ενηλίκων. Στην 2η θέση ο Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedale του ΕΙΟ με 1 βαθμό και στην 3η θέση η Νικολίνα Μακαρώνα με τον Arc de Triomphe του ΙΟΚΑΛSG με 4 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Εφήβων η Ροδίτισσα Ειρήνη Σπανού με τον Copyright του ΙΟΕ είχαν επίσης τη μοναδική διπλή άπταιστη διαδρομή και κέρδισαν τον τίτλο της Πανελληνιονίκη. Στην 2η θέση με 4 βαθμούς η Μαρία Νικολαίδη με τον Flippo και στην 3η θέση η Ιωάννα Τσόχα του ΑΙΟΑΤ με τον Rug Armitage επίσης με 4 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Παίδων Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε η Σοφία Τόκη του ΑΙΟΕ με την Havanna με τη μοναδική άπταιστη διαδρομή στο μπαράζ. Μετά τους δύο γύρους 6 αθλήτριες ισοβάθμησαν στην 1η θέση με 0 βαθμούς. Δεύτερη ήταν η Άννυ Βατίδη με τον  C Anton H με 4 βαθμούς και χρόνο 39,90 και τρίτη η Άθηνά Ζολώτα Γιάρα με τον Stamiro 2 του ΙΟΒΟΠ με 4 βαθμούς και χρόνο 41,50.

Στην κατηγορία Αμαζόνων μετά από αγώνα διαβάθμισης νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα Δανάλη με τον Con Top του ΙΟΜ με τη μοναδική τριπλή άπταιστη διαδρομή. Δεύτερη ήταν Καρολίνα Βογδάνου με τον Antrax και τρίτη η Μαργαρίτα Δενδρινού με τον Bonfire του ΙΠΟΑ.

Στην κατηγορία Νέων Ίππων 5 ετών η Luxiana αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ίππος, που ίππευσε η Κατερίνα Λασκαρίδη του ΕΙΟ. Δεύτερη ήταν η Dalia με την Σελήνη Ποππ του ΙΟΒΟΠ με 0 βαθμούς και χρόνο 51,95 και τρίτος ο Casanova με τον Κρίτων Ζαφειρόπουλο του ΙΟΕ με 4 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Νέων Ίππων 6 ετών ο Idefix ήταν ο Πρωταθλητής Ίππος που ίππευσε ο Αλέξανδρος Φουρλής του ΙΟΜ. Στην 2η θέση ο Celebrity επίσης με τον Αλέξανδρο Φουρλή και στην 3η θέση ο Chance de la Logue με την Lauren Van Berkel επίσης του ΙΟΜ.

Στην Κατηγορία Νέων Ίππων 7 ετών Πρωταθλητής Ίππος αναδείχθηκε ο Let’s Hope με τη Μόνικα Μαρτίνη του ΙΑΟΦ με τη μοναδική διπλή άπταιστη διαδρομή. Δεύτερος ήταν ο Gjis με την Άννα Λεβή του ΙΟΕ και τρίτος ο Bombay de Mars με τον Γρηγόρη Βόγλη του ΕΙΟ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ