Αθλητικά

Φινάλε με ζεύγη στον Ο.Α.Μ.Ρ.

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου διοργανώνει το τριήμερο πρωτάθλημα ζευγών όπεν 4ης βαθμίδας, την προτελευταία διοργάνωση για το 2019, καθώς θα ακολουθήσει το εορταστικό Grand Prix ζευγών. Οι λεπτομέρειες των δύο τουρνουά:

  1. Τόπος και χρόνος διεξαγωγής

Εγκαταστάσεις του ΟΑΜΡ (Ξενοδοχείο Σεμίραμις), την Πέμπτη 13/12/2018 ώρα 21:00, την Παρασκευή 14/12/2018 ώρα 21:00 & την Κυριακή 16/12/2018 ώρα 18:30.

  1. Τρόπος διεξαγωγής

O αγώνας θα διεξαχθεί σε ένα ενιαίο όμιλο.

Ο ακριβής αριθμός των διανομών, θα ανακοινωθεί από το διαιτητή λίγο πριν την έναρξη της πρώτης ημερίδας και θα εξαρτηθεί από τον τελικό αριθμό των ζευγών που θα συμμετάσχουν. Οι διανομές θα είναι προμοιρασμένες από ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς κανένα περιορισμό.

Η βαθμολογία θα είναι σε Matchpoints (σύστημα ακεραίου τοπ). O αγώνας ανήκει στην 4η βαθμίδα και θα απονεμηθούν οι αντίστοιχοι βαθμοί διάκρισης. Έπαθλα θα δοθούν στα τρία πρώτα Ζεύγη της γενικής κατάταξης.

  1. Όροι συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που έχουν καταβάλει το παράβολο Αγωνιστικού Δελτίου της ΕΟΜ για το 2018.

Κάθε συμμετέχων, με την δήλωση συμμετοχής συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της παρούσας προκήρυξης, όπως και όλες τις σχετικές διατάξεις των κανονισμών της ΕΟΜ και του ΔΚΑΜ/17.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 12/12/2018 και ώρα 21:00. Τυχόν εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν δεκτές μόνο κατά την κρίση του διαιτητή. Η συμμετοχή ορίζεται σε € 15 ανά άτομο για όλο το τουρνουά.

  1. Eπιτροπή Εφέσεων, Οργανωτική Επιτροπή

Επιτροπή εφέσεων : Η μόνιμη επιτροπή εφέσεων της ΕΟΜ. Οργανωτική

Επιτροπή: η προβλεπόμενη από το Καταστατικό του Ομίλου

O OAMΡ διοργανώνει τριήμερο εορταστικό Grand Prix ζευγών:

  1. Τόπος και χρόνος διεξαγωγής: Εγκαταστάσεις του ομίλου μας (Ξενοδοχείο Σεμίραμις), την Παρασκευή 21/12 ώρα 21:00, το Σάββατο 22/12 και την Κυριακή 23/12 ώρα 18:30.
  2. Τρόπος διεξαγωγής

O αγώνας θα διεξαχθεί σε ένα ενιαίο όμιλο.

Οι διανομές θα είναι προμοιρασμένες από ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς κανένα περιορισμό. Η βαθμολογία θα είναι σε Matchpoints (σύστημα ακεραίου τοπ). O αγώνας ανήκει στην 4η βαθμίδα και θα απονεμηθούν οι αντίστοιχοι βαθμοί διάκρισης. Έπαθλα. 1ος , 2ος , 3ος Γενικής κατάταξης, 1ος κατηγορίας 1-6, 1ος κατηγορίας 1-9, 1ος κατηγορίας 1-11. Προυπόθεση για να δοθούν τα έπαθλα των κατηγοριών είναι η συμμετοχή τουλάχιστον έξι αθλητών στην κατηγορία.

  1. Όροι συμμετοχής

Κάθε συμμετέχων, με την δήλωση συμμετοχής συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της παρούσας προκήρυξης, όπως και όλες τις σχετικές διατάξεις των κανονισμών της ΕΟΜ και του ΔΚΑΜ/17. Αθλητής για να συμπεριληφθεί στην γενική κατάταξη πρέπει υποχρεωτικά να αγωνιστεί στην τελευταία ημερίδα. Δικαίωμα συμμετοχής: Oρίζεται σε 6 ευρώ ανά ημερίδα ή 15 ευρώ για το τριήμερο.

  1. Eπιτροπή Εφέσεων, Οργανωτική Επιτροπή

Επιτροπή εφέσεων : Η μόνιμη επιτροπή εφέσεων της ΕΟΜ. Οργανωτική

Επιτροπή: η προβλεπόμενη από το Καταστατικό του Ομίλου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ