Τοπικές Ειδήσεις

Επιστολή του Προέδρου Κοινότητας Απολακκιάς για το πρόβλημα ζημιών από τα ελάφια

Από τον  Πρόεδρο Κοινότητας Απολακκιάς Καραγιάννη Τσαμπίκο, ακολουθεί η ακόλουθη επιστολή:

Νιώθω της ανάγκη να παρέμβω, ως πρόεδρος της Κοινότητας Απολακκιάς και ενεργός αγρότης της Νότιας Ρόδου, για το υπαρκτό πρόβλημα των ζημιών, από τον πληθυσμό των ελαφιών. Πρόβλημα σοβαρό, υφιστάμενο για αρκετά χρόνια, που αφορά προστατευόμενο είδος και ιστορικό σύμβολο του νησιού μας.

Η λύση δεν είναι καθόλου εύκολη, για μένα. Η επιστημονική συμβουλή είναι απαραίτητη και η μόνη αρμόδια για να προτείνει λύση.

Αυτόν το δρόμο διάλεξε η περιφερειακή αρχή και οφείλουμε να συγχαρούμε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη πρωτογενή τομέα Ζαννετίδη Φιλήμονα, γνώση του προβλήματος και πατριώτη μας, για την ενεργή συμπαράστασή τους, αν και δεν έχουν αρμοδιότητα.

Αν οι ίδιοι οι αγρότες συμμετέχουν στη μελέτη και εισακουστεί ο λόγος τους, προσδοκούμε στη βελτίωση της κατάστασης, που αυτή τη στιγμή είναι καταστροφική για τους αγρότες.

Αυτή είναι η κατάσταση και κάθε φωνή μεμονωμένη δεν μας βρίσκει σύμφωνους και δε μας αφορά.

Εμείς θα συνεχίζουμε να πιέζουμε κάθε αρμόδιο φορέα και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματος μαζί με την Περιφέρεια, εποικοδομητικά.

Ο Πρόεδρος Της Κοινότητας

Καραγιάννης Τσαμπίκος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου