Τοπικές Ειδήσεις

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Παιδιάτρου Γιάννη Κουτούζη

Έφυγε πλήρης ημερών στα 89 του χρόνια ο επί πολλές δεκαετίες φύλακας άγγελος των παιδιών της Καλύμνου, ο αγαπητός Παιδίατρος Γιάννης Κουτούζης.

Υπηρέτησε το λειτούργημα του Ιατρού τόσο από τη θέση του Γενικού Ιατρού όσο και από τη μετέπειτα εξειδίκευση του στην Παιδιατρική.

Τον χαρακτήριζε η εργατικότητα του, η εντιμότητα του, ο αλτρουισμός του, η ευγένεια και το ήπιο του χαρακτήρα του και η δίψα του για συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση του στην ειδικότητα του την Παιδιατρική.

Ήταν ένας άριστος οικογενειάρχης και προσέφερε στην κοινωνία της Καλύμνου εκτός των άλλων και τρεις νέους λαμπρούς επιστήμονες τον Μανώλη, τη Φωτεινή και τον Φώτη.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Επαρχίας Καλύμνου ‘Σκεύος Ζερβός’ αποχαιρετά με μεγάλη οδύνη τον αγαπητό συνάδελφο Γιάννη Κουτούζη και εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στη σύζυγο του και τα παιδιά του.

Αγαπητέ μας Γιάννη, καλό σου ταξίδι στον παράδεισο και στην αιωνιότητα.

Για τον Ι.Σ.Ε.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ         ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου