Αθλητικά

Περιμένουν το κλειστό στον Αρχάγγελο!

Τον δικό τους αγώνα κάνουν στον Αρχάγγελο, οι άνθρωποι της τοπικής ομάδας για την κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου, που θα δώσει ώθηση στην περιοχή. Εδώ και πολλά χρόνια, οι Αρχαγγελίτες έχουν ακούσει του… κόσμου τις υποσχέσεις, αλλά γήπεδο δεν έχουν. Αυτό κάθε άλλο παρά τους απογοητεύει, αφού συνεχίζουν τον αγώνα τους και μάλιστα εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση, στην οποία ζητούν από τη νέα δημοτική αρχή να συμβάλλει στην ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου αλλά και ευχαριστεί το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος:
«Η διοίκηση του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου της κοινότητάς μας για την πρωτοβουλία του να καλλωπίσει και να καταστήσει πιο λειτουργικό και ασφαλές το ανοιχτό γήπεδο του σχολικού συγκροτήματος. Ο σύλλογός μας στήριξε ενεργά την προσπάθεια των γονέων, με την ελπίδα πως οι κενές περιεχομένου υποσχέσεις των αρμόδιων, από τις οποίες τα τελευταία χρόνια χορτάσαμε, θα δώσουν τη θέση τους σε πραγματικό ενδιαφέρον για τις σήμερα ανύπαρκτες αθλητικές υποδομές στην περιοχή μας και σε ουσιαστικά έργα. Οι πρωτοβουλίες των γονέων και των αθλητικών συλλόγων του Αρχαγγέλου προφανώς δεν αρκούν για να αντιμετωπίσουν τα συσσωρευμένα προβλήματα και αναμένουμε από τη νέα δημοτική αρχή να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια επίλυσής τους, όπως και να αποδειχθεί συνεπής, μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στην κοινή υπόσχεση για την ανέγερση νέου κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της Λειβάδας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου