Αθλητικά

ΕΠΟ: Στις 2 Οκτωβρίου η σέντρα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα γίνει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ την Πέμπτη.
Στις 19 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας που περιλαμβάνει τις κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ (μεταξύ αυτών και την κυπελλούχο Δωδεκανήσου ΑΕΡΑ), ενώ συμπληρώθηκε και το προεδρείο της Ε.Ε. της ΕΠΟ έπειτα από μυστική ψηφοφορία.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ αναφέρονται τα εξής:
«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της (σ.σ. Πέμπτη) συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.
– Κατά το άρθρο 33 παρ. 9 του Καταστατικού της ΕΠΟ προχώρησε στην εκλογή αναπληρωτή προέδρου, Α’ αντιπροέδρου και ταμία. Κατόπιν της μυστικής ψηφοφορίας που διενεργήθηκε στις θέσεις εξελέγησαν:
Αναπληρωτής πρόεδρος: Παναγιώτης Δημητρίου (12 ψήφους επί 12 ψηφισάντων).
Α’ αντιπρόεδρος: Στέργιος Αντωνίου (12 ψήφους επί 12 ψηφισάντων).
Ταμίας: Κλέαρχος Τζαφέρης (12 ψήφους επί 12 ψηφισάντων).
Κατόπιν αυτών το προεδρείο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ διαμορφώνεται ως εξής:
Πρόεδρος: Παναγιώτης Μπαλτάκος
Αναπληρωτής πρόεδρος: Παναγιώτης Δημητρίου
Α’ αντιπρόεδρος: Στέργιος Αντωνίου
Β’ αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Μαρινάκης
Ταμίας: Κλέαρχος Τζαφέρης
– Η κλήρωση της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην οποία συμμετέχουν οι κυπελλούχες ομάδες των Ενώσεων θα διενεργηθεί στις 19 Αυγούστου 2022.
– Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ορίσθηκε για τις 2 Οκτωβρίου 2022».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου