Πρωτόγνωρα δύσκολες και ιδιαίτερες είναι οι συνθήκες μέσα στις οποίες θα κληθούν να λειτουργήσουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι παράγοντες, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι διαιτητές θα είναι υποχρεωμένοι να προσαρμόσουν την καθημερινότητά τους στο αυστηρό πλαίσιο που ορίζουν τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα τόσο στις προπονήσεις, όσο και κατά τη διάρκεια των επίσημων αγώνων.
Προκειμένου να κάνει τη ζωή των άμεσα εμπλεκόμενων στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι όσο το δυνατόν πιο εύκολη, η Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΣΔ, της οποίας προΐσταται ο Γιώργος Παυλίδης (με συνεργάτες τους γιατρούς Γιάννη Μιχαηλίδη και Μανώλη Κουντούρη), σκοπεύει να διοργανώσει, πριν από την πρώτη σέντρα της νέας χρονιάς, ειδική ενημερωτική ημερίδα, ώστε να εφοδιαστούν οι εκπρόσωποι των σωματείων με τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τον τρόπο, με τον οποίο θα οργανώσουν την ποδοσφαιρική τους καθημερινότητα την εποχή του κορωνοϊού.
Επιπλέον, ο πρόεδρος και τα μέλη της Υγειονομικής Επιτροπής διαμηνύουν στα σωματεία πως βρίσκονται στη διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή, για ό, τι χρειαστούν.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ