Εθιμοτυπική επίσκεψη, στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο κ. Νικόλαο Τσούνη Π.Ν. (στο γραφείο του στο ΥΕΘΑ στην Αθήνα) πραγματοποίησε τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ρόδου της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ, κ. Αντώνης Γιαννικουρής.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Πρόεδρος του Τμήματος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Αττικής HJ – 17 της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, απο το Τμήμα του οποίου προήλθε η ίδρυση της Ρόδου. Το Τμημα HJ – 17, διατηρεί παραδοσιακά άριστες σχέσεις συνεργασίας με το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο κ. Α. Γιαννικουρής επεσήμανε στον κ. Αρχηγό, οτι η Ρόδος εκτός απο όμορφος και τουριστικός προορισμός ειναι κατεξοχήν ακριτική και για λόγους εθνικής σημασίας ζήτησε, η Ρόδος να οργανώσει την έλευση της κινητής έκθεσης του Πολεμικού Ναυτικού, με τίτλο: «Μεθ’ ορμής ακάθεκτου».

Ο κ. Αρχηγός του ΓΕΝ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα των μελών της ΑΧΕΠΑ της Ρόδου και η έκθεση θα έλθει στο νησί μας, στα μέσα του φθινοπώρου 2017. Τελος ο κ. Αντώνης Γιαννικουρης ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό και επέδωσε στον ίδιο ως αναμνηστικό δώρο, ενα λάβαρο με το έμβλημα του Τμηματος Ροδου.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προετοιμασία αυτού του τόσο σημαντικού γεγονότος για το νησί μας, ώστε να καταστεί δυνατό όλοι οι Δωεδεκανήσιοι συμπολίτες μας, να την επισκεφθούν.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ