Αθλητικά

To 3o Skills Training της Elite Basketball Academy!

H Elite Basketball Academy διοργανώνει από 30 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου το 3ο Skills Training, στο ανοιχτό γήπεδο της Ανάληψης, στην πλατεία Αγίου Όρους. Η ανακοίνωση: “Η ELITE Basketball Academy προσκαλεί αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2011 έως το 2016 να συμμετάσχουν στο 3ο SKILLS TRAINING, ένα εντατικό πρόγραμμα βελτίωσης δεξιοτήτων και εκγύμνασης, με 10 δίωρες προπονήσεις, που συνδυάζει προπόνηση, διασκέδαση και διαγωνισμούς!
Θεματικές Ενότητες Προπόνησης:
• Ball Handling
• Passing
• Shooting
• Offence & Defence
• Strengthening
Το πρόγραμμα κορυφώνεται με 3 on 3 τουρνουά, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν όσα έμαθαν, σε συνθήκες παιχνιδιού! Προσαρμοσμένο για αθλητές μικρής ηλικίας, με προπονητές που δίνουν έμφαση στην τεχνική, τη σωστή καθοδήγηση και την ψυχολογική ενίσχυση των παιδιών.
Θέσεις περιορισμένες
Δώρο t-shirt 3ο SKILLS TRAINING
Κράτηση θέσης & πληροφορίες:
Τηλ.:6932563326, 6931583170
Email : elite.b.a.2022@gmail.com

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου