Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Πρωταθλήτρια μικτή με πολλούς αρωγούς

Ουκ ολίγους συμπαραστάτες είχε η μικτή ομάδα Κ16 Δωδεκανήσου την πορεία της προς την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ. Με ανακοίνωσή της, η Εκτελεστική Επιτροπή της διοργανώτριας ευχαριστεί μία προς μία τις επιχειρήσεις, αλλά και τους ανθρώπους που στήριξαν τη φετινή, απόλυτα επιτυχημένη προσπάθεια:
«Η κατάκτηση της κορυφής από την μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την ενεργή και πολύτιμη βοήθεια των φίλων και συνοδοιπόρων με τους οποίους μας ενώνουν τα κοινά οράματα και οι κοινές αρχές, το αθλητικό ιδεώδες και η ευγενής άμιλλα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, την εταιρεία «DODEKANISOS SEAWAYS» και ιδιαίτερα τον κ. Μωραΐτη καθώς και την «Blue Star Ferries», για την πολυετή και ουσιαστική στήριξη όλων των σωματείων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, αλλά και για τη στήριξη των μικτών μας ομάδων (Κ16, Κ15 (Γυναικών) και Κ14) καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες. Η ενεργός συμμετοχή των εταιρειών αυτών, δίνει ζωή και συμβάλλει στην πρόοδο των τοπικών κοινωνιών που εξυπηρετούν, ιδίως των νησιών μας.
Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ξενοδοχεία που φιλοξένησαν τις αποστολές των μικτών μας ομάδων κατά την παραμονή τους στη Ρόδο, τόσο για τις προπονήσεις τους, όσο και για τους αγώνες. Το ξενοδοχείο MEDITERRANEAN HOTEL και ιδιαιτέρως την διευθύντρια Ιωάννα Μέγρη, το ξενοδοχείο MIMOZA SUITES και όλη την οικογένεια του κ. Πελλού, που εδώ και χρόνια στηρίζουν πάντα τις προσπάθειες των μικτών μας καθώς και το ξενοδοχείο AMIRA και ιδιαίτερα τον κ. Καρασάββα Γεώργιο.
Θα θέλαμε ακόμη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στις επιχειρήσεις CASA ITALIA, του κ. Διάκου, GONDOLA, του κ. Πιστόλα, CASA IL BORGO, του κ. Μουστάκα, MR.G’S και SPACE του κ. Θεοδοσίου, LA TERRAZZA, του κ. Νικηταρά, TSAMPIS & FAMILY, του κ. Ζαχαριά, EXPRESS LAUNDRY, του κ. Γκινή, για την αμέριστη βοήθεια τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αντιπεριφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου, κ. Νικολή και κ. Διακογεωργίου που στήριξαν και στηρίζουν τις ομάδες μας με κάθε τρόπο και σε όλα τα επίπεδα.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς των live μεταδόσεων, για τη βοήθεια τους ώστε να μπορέσουν όλοι να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των μικτών μας. Επιχειρήσεις που στηρίζουν έμπρακτά το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ, του κ. Κουγιού Βασίλειου, Manolis Taverna και Tsoukka μαγειρείον, της οικογένειας Παπανικολάου, Star fast food και La Esquina, της οικογένειας Χαδήρογλου, Porto Bello, της οικογένειας Φιλιππάκου, την καφετέρια Γρηγόρης στη Σορωνή της κυρίας Φωτεινής Παπαγρηγορίου- Καραγιάννη και το Centro, του κ. Καμπούρη Εμμανουήλ.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη «Μελισσοκομική Δωδεκανήσου», για την προσφορά των υψηλής ποιότητας προϊόντων της στις αποστολές με τις οποίες αγωνίσθηκαν οι μικτές μας τιμώντας τη «δωδεκανησιακή φιλοξενία» καθώς και τον Αγγελόπουλο Παναγιώτη για το αθλητικό υλικό που παρείχε στους αθλητές μας.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι στάθηκαν και στέκονται δίπλα μας, σε κάθε στιγμή. Στους φιλάθλους και στις οικογένειες των αθλητών μας που στηρίζουν τις προσπάθειες των μικτών μας με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο. Δίχως την πολύτιμη συνδρομή και στήριξη όλων, η κατάκτηση της κορυφής δεν θα ήταν εύκολη!».
Ευχαριστίες στον Ιωάννη Παππά
«Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης, τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ και η Τεχνική Επιτροπή, ευχαριστούν θερμά τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Παππά, για το γεύμα που πρόσφερε στη Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, περιόδου 2023-2024, στην Αθήνα, προτού οι αθλητές της αποστολής μας, ταξιδέψουν για τα νησιά τους».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου