Αθλητικά

Φοίβος: Ασφαλές γήπεδο για μικρούς και μεγάλους

Πλήρως λειτουργικός και ικανός να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και τον μικρών παιδιών που δραστηριοποιούνται στις ακαδημίες του Φοίβου, είναι πλέον ο φορητός απινιδωτής που έχει εγκατασταθεί στο γήπεδο της Κρεμαστής, χάρη στις ενέργειες του πολιτιστικού συλλόγου της κοινότητας. Η διοίκηση του σωματείου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα την ανακαίνιση του ιατρείου των εγκαταστάσεών της, με την προοπτική να προσφέρουν σε όλους τους αθλούμενους, αλλά και τους επισκέπτες, συνθήκες απόλυτης ασφάλειας. Η ανακοίνωση του Φοίβου:
«Το διοικητικό συμβούλιο, οι αθλητές και οι γονείς των μικρών αθλητών μας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κρεμαστής “Παναγία η Ελεημονήτρια” και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Λούπη, για τη δωρεά προς τον σύλλογό μας εξαρτημάτων που είναι αναγκαία για την ομαλή λειτουργία του απινιδωτή που είναι εγκατεστημένος στο γήπεδο Κρεμαστής. Πιο συγκεκριμένα, με τις άμεσες ενέργειες του προέδρου και του Δ.Σ. του συλλόγου στο αίτημά μας, παραλάβαμε τα ειδικά αυτοκόλλητα pads που είναι για παιδιά (ο απινιδωτής στη συσκευασία του μέσα έχει μόνο για ενήλικες), καθώς και μία ολοκαίνουργια μπαταρία που καθιστά πλέον τον φορητό απινιδωτή απόλυτα λειτουργικό για όποιον συνάνθρωπό μας χρειαστεί, ανεξαρτήτου ηλικίας. Ο φορητός απινιδωτής είναι εγκατεστημένος στο γήπεδο της Κρεμαστής και βρίσκεται στη διάθεση για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί και σε οποιονδήποτε συγχωριανό μας και όχι μόνο. Έτσι λοιπόν, στο γήπεδο Κρεμαστής έχει δημιουργηθεί ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τους επισκέπτες του, είτε αυτά είναι μέλη και αθλητές του συλλόγου μας, είτε είναι επισκέπτες.
Με τη ριζική ανακαίνιση του ιατρείου του γηπέδου, που είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι, θα ολοκληρωθεί αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι για την υγεία όλων μας και κυρίως των παιδιών μας. Και πάλι σας ευχαριστούμε».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου