Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα Κυριακή 10 Μαίου 2020 ένα νέο παλικάρι στην Κάλυμνο , που οδηγούσε δίκυκλη μηχανή μεγάλου κυβισμού η οποία εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε βραχώδες έδαφος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr το δυστύχημα συνέβη στις 18.15 περίπου το απόγευμα . Ο 28χρονος οδηγώντας την μηχανή στο δρόμο Αργινώντα -Βαθύ εξετράπη της οδού και προσέκρουσε σε βραχώδες έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που μετέβη στον σημείο του δυστυχήματος και παρέλαβε τον 28χρονο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου διαπιστώθηκε ότι ήδη ήταν νεκρός.
Τις συνθήκες του δυστυχήματος διερευνούν τα αρμόδια στελέχη του ΑΤ Καλυμνίων .
Πηγή: kalymnos-news.gr







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.