ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη στη νέα Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

news room 2 λεπτά ανάγνωση
ΣΥΡΙΖΑ

Το Συ­ντο­νι­στι­κό της Νο­μαρ­χια­κής Επι­τρο­πής ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ Ν. Δω­δε­κα­νή­σου, στα πλαί­σια της τα­κτι­κής επα­φής του με τους φο­ρείς και τις υπη­ρε­σί­ες του νομού, αλλά και σε συ­νέ­χεια προη­γού­με­νης επί­σκε­ψης στον υπη­ρε­σια­κό Διοι­κη­τή κ. Δα­σκα­λά­κη, επι­σκέ­φθη­κε τη Δευ­τέ­ρα 9 Μαΐου το Γε­νι­κό Νο­σο­κο­μείο Ρόδου και συ­να­ντή­θη­κε με τη νέα Διοι­κη­τή κα. Κα­τε­ρί­να Χα­τζη­στρα­τή.

Στη διάρ­κεια της κου­βέ­ντας η νέα Διοι­κη­τής ενη­μέ­ρω­σε τους εκ­προ­σώ­πους του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ σχε­τι­κά με την πρώτη ει­κό­να που έχει σχη­μα­τί­σει για το Γε­νι­κό Νο­σο­κο­μείο Ρόδου αυτές τις πρώ­τες μέρες εκτέ­λε­σης των κα­θη­κό­ντων της.

Ει­δι­κό­τε­ρα, η κα. Χα­τζη­στρα­τή εξέ­φρα­σε την ικα­νο­ποί­η­σή της για την ποιό­τη­τα και ερ­γα­τι­κό­τη­τα του υφι­στά­με­νου προ­σω­πι­κού, το οποίο κα­θη­με­ρι­νά υπερ­βάλ­λει εαυ­τόν για την εύ­ρυθ­μη λει­τουρ­γία του ιδρύ­μα­τος. Σε ελά­χι­στες με­μο­νω­μέ­νες πε­ρι­πτώ­σεις κατά τις οποί­ες έχει πα­ρα­τη­ρη­θεί πλημ­με­λή εκτέ­λε­ση κα­θη­κό­ντων ξε­κα­θά­ρι­σε πως ο κάθε ερ­γα­ζό­με­νος θα πρέ­πει να εκτε­λεί σωστά τα κα­θή­κο­ντά του σε όποια θέση και αν υπη­ρε­τεί, άποψη με την οποία ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ είναι από­λυ­τα σύμ­φω­νος. Ζη­τή­θη­κε από τη νέα Διοι­κη­τή σε συ­νερ­γα­σία με το Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο να δια­σφα­λί­σουν την πα­ρο­χή της κα­λύ­τε­ρης δυ­να­τής υγειο­νο­μι­κής φρο­ντί­δας προς το Δω­δε­κα­νη­σια­κό λαό στο σύ­νο­λο του νομού, αξιο­ποιώ­ντας στο μέ­γι­στο βαθμό τις δυ­να­τό­τη­τες των μο­νά­δων Υγεί­ας της πε­ριο­χής.

Ζη­τού­με­νο είναι η δη­μιουρ­γία κλί­μα­τος καλής συ­νερ­γα­σί­ας και λει­τουρ­γί­ας με τα υπό­λοι­πα Νο­σο­κο­μεία και Κέ­ντρα Υγεί­ας της πε­ριο­χής μας, κα­τεύ­θυν­ση στην οποία η κα. Χα­τζη­στρα­τή δια­βε­βαί­ω­σε το Συ­ντο­νι­στι­κό της ΝΕ ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ πως ήδη κι­νεί­ται, καθώς έχει ανοι­κτούς διαύ­λους επι­κοι­νω­νί­ας και συ­νερ­γα­σί­ας μαζί τους.

Εξί­σου ση­μα­ντι­κό βήμα είναι η με­λέ­τη του υφι­στά­με­νου ορ­γα­νο­γράμ­μα­τος λει­τουρ­γί­ας του συ­νό­λου των υγειο­νο­μι­κών υπη­ρε­σιών που προ­ΐ­στα­ται, με στόχο την κα­τάρ­τι­ση προ­τά­σε­ων βελ­τί­ω­σης της ποιό­τη­τας της πα­ρε­χό­με­νης φρο­ντί­δας με επί­κε­ντρο τον αν­θρώ­πι­νο πα­ρά­γο­ντα.

Με εν­δια­φέ­ρον η νέα Διοι­κη­τής ανα­μέ­νει και τις προ­σλή­ψεις μό­νι­μου προ­σω­πι­κού που βρί­σκο­νται σε εξέ­λι­ξη από το Υπουρ­γείο Υγεί­ας, οι οποί­ες θα ενι­σχύ­σουν ση­μα­ντι­κά τη δυ­να­μι­κή και την επι­χει­ρη­σια­κή ικα­νό­τη­τα των Ιδρυ­μά­των Υγεί­ας του Νομού, κάτι το οποίο έχει να γίνει του­λά­χι­στον 6 χρό­νια.

Οι εκ­πρό­σω­ποι της ΝΕ ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ Ν. Δω­δε­κα­νή­σου εξέ­φρα­σαν τη στή­ρι­ξή τους στην κα­θη­με­ρι­νή προ­σπά­θεια αντα­πό­κρι­σης στις υπη­ρε­σια­κές ανά­γκες στο σύ­νο­λο των ερ­γα­ζο­μέ­νων και στο πρό­σω­πο της κας Χα­τζη­στρα­τή για τη βελ­τί­ω­ση της πα­ρο­χής των υγειο­νο­μι­κών υπη­ρε­σιών και της λει­τουρ­γί­ας του Νο­σο­κο­μεί­ου.

Ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, το­πι­κά και κε­ντρι­κά, σε κα­θη­με­ρι­νή βάση, ερ­γά­ζε­ται με­θο­δι­κά με στόχο τη βελ­τί­ω­ση της υφι­στά­με­νης κα­τά­στα­σης και λει­τουρ­γί­ας των υπη­ρε­σιών υγεί­ας της χώρας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.