ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΥΑΡ – Μείωση της τιμής του νερού για όλα τα πλοία και σκάφη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο Δήμαρ­χος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπου­ρά­κης, ο Πρό­ε­δρος της ΔΕΥΑΡ Ιωάννης Καμπού­ρης και ο εταίρος της Δημο­τι­κής Αρχής Ευστρά­τιος Καρίκης, συζή­τη­σαν, συμ­φώ­νη­σαν και πρό­τει­ναν στα μέλη του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λίου της ΔΕΥΑΡ το οποίο ομόφωνα απο­φά­σισε, η τιμή ανά κυβικό μέτρο νερού για όλα τα πλοία και σκάφη σε όλα τα σημεία τρο­φο­δο­σίας, πλην των υδρο­φό­ρων πλοίων τρο­φο­δο­σίας άνυδρων νήσων, να είναι ορι­ζό­ντια στα 3,00 ευρώ για όλο το έτος.

Οι τιμές που προ­βλέ­πο­νταν μέχρι σήμερα στην τιμο­λο­γιακή πολι­τική της Επι­χεί­ρη­σης, καθι­στού­σαν την αγορά νερού από τα πλοία απα­γο­ρευ­τική σε σχέση με τις τιμές των γει­το­νι­κών χωρών, αλλά και γιατί στην πλειο­ψη­φία τους τα ίδια τα πλοία παρά­γουν νερό με αφα­λα­τώ­σεις. Για το λόγο αυτό και στα πλαίσια του αντα­γω­νι­σμού και προ­κει­μέ­νου να ενι­σχύ­σουμε την επι­σκε­ψι­μό­τητα στο λιμάνι της Ρόδου, προ­χω­ρή­σαμε στη μείωση της τιμής του νερού για όλα τα πλοία και σκάφη, με στόχο να εξα­λει­φθούν οι δια­φο­ρο­ποι­ή­σεις που ίσχυαν ανάλογα με τον τύπο και τη σημαία, καθώς και την περίοδο κατα­νά­λω­σης.

Στη­ρί­ζουμε την τοπική κοι­νω­νία και οικο­νο­μία.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.