Αθλητικά

Super League 1: VAR στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο Σιδηρόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ- ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιωματούχοι των αναμετρήσεων της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, οι οποίες θα διεξαχθούν μέσα στο σαββατοκύριακο και την προσεχή Δευτέρα.
Μέσα στους ορισμούς βρίσκεται το όνομα του Τάσου Σιδηρόπουλου του συνδέσμου Δωδεκανήσου, ο οποίος θα είναι διαιτητής VAR στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ν.Π.Σ. Βόλος η οποία θα γίνει την Κυριακή στις 17:15 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), βοηθοί οι Μιχάλης Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής) και Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιάς), 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), A.VAR ο Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Μανώλης Γιανναδάκης (Λασιθίου).

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.