Αθλητικά

Το 1ο Κύπελλο Κάτας-Κούμιτε Καράτε

Στον νεοσύστατο σύλλογο Α.Σ. Μαχητικών Αθλημάτων Ρόδου, που εδρεύει στην Σορωνή, με δάσκαλο τον Νίκο Κλωνάρη 3ο Dan, ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 04-02-2018, το 1ο ενδο-συλλογικό Κύπελλο Κάτας-Κούμιτε. Οι νέοι καρατέκα μαχητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους παρά την ολιγόμηνη ενασχόληση τους με το καράτε και τα μαχητικά αθλήματα.

Η ανακοίνωση του σωματείου: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το μαχητικό τους πνεύμα. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και συγγενείς των αθλητών, που μας εμπιστεύονται. Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές κκ Ν. Αφεντούλη 5ο Dan JKA, Ν. Κλωνάρη 3ο Dan JKA, Ν. Κατσαρά 3ο Dan JKA, Στ. Καψή 2ο Dan JKA, Θ. Κούντρα 2ο Dan, Π. Κουτεντάκη 2ο Dan JKA, για την συνεισφορά τους στην διαιτησία». Τα αποτελέσματα:

ΚΑΤΑΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΕΣΗ
ΚΛΩΝΑΡΗ ΜΑΡΙΑ 1
ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 2
ΚΑΡΑΜΠΟΥΓΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ 3
ΚΑΤΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ γενν. 2008-9 ΘΕΣΗ
ΔΙΑΚΟΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 1
ΜΠΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 2
ΚΟΛΟΜΒΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 3
ΚΑΤΑΣ ΠΑΙΔΩΝ γενν. 2007-9 ΘΕΣΗ
ΝΤΕΛΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΕΡΓΟΣ 1
ΘΥΡΙΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 2
ΘΥΡΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 3
ΚΑΤΑΣ ΠΑΙΔΩΝ γενν. 2010-12 ΘΕΣΗ
ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 1
ΚΑΡΑΒΟΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 2
ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 3
ΚΟΥΜΙΤΕ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΗ
ΚΛΩΝΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1
ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΚΟΣΜΑΣ 2
ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 3

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου