Αθλητικά

ΣΕΓΑΣ: Διαδικασία ένταξης περιφερειακών αγώνων στο καλεντάρι

Η ανακοίνωση του κεντρικού αγωνιστικού προγράμματος του 2022 δίνει τη δυνατότητα σε συλλόγους και ΕΑΣ σε όλη τη χώρα να προγραμματίσουν αγώνες περιφερειακού επιπέδου.
Ο ΣΕΓΑΣ με σχετική επιστολή ενημέρωσε τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν τα σωματεία, προκειμένου να λάβουν – εφόσον το επιθυμούν – τη σχετική έγκριση της Ομοσπονδίας, ώστε οι αγώνες τους να ενταχθούν στο κεντρικό καλεντάρι. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στις κατά τόπους ΕΑΣ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.
Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να διασφαλιστούν η αξιοπιστία και η ποιότητα των αγώνων, αλλά και να αποφευχθεί η ταυτόχρονη διεξαγωγή διοργανώσεων, που επηρεάζουν αρνητικά την αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών και αγωνιστικών επιπέδων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου