ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλυπητήρια δήλωση του Βασ. Α. Υψηλάντη για την εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτου Σύμης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Υψηλάντης

Ο τέως Βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου Βα­σί­λης Α. Υψη­λά­ντης απέ­στει­λε το ακό­λου­θο συλ­λυ­πη­τή­ριο μή­νυ­μα στον Σε­βα­σμιώ­τα­το Μη­τρο­πο­λί­τη Κώου και Νι­σύ­ρου και Το­πο­τη­ρη­τή της Ιεράς Μη­τρο­πό­λε­ως Σύμης κ.κ. Να­θα­να­ήλ  για την εκ­δη­μία του Μα­κα­ρι­στού Μη­τρο­πο­λί­του Σύμης Κυρού Χρυ­σο­στό­μου:

«Με με­γά­λη συ­γκί­νη­ση και θλίψη απο­χαι­ρε­τώ τον Μα­κα­ρι­στό Ιε­ράρ­χη μας Κυρού Χρυ­σό­στο­μο. Η ποι­μα­ντο­ρία του στη νε­ο­σύ­στα­τη Μη­τρό­πο­λη Σύμης, Τήλου, Χάλ­κης και των νήσων Με­γί­στης, Ρω και Στρογ­γύ­λης χα­ρά­χθη­κε από ένα κο­πιώ­δες και Θε­ά­ρε­στο έργο,  ύμνος στην αγάπη, την αν­θρω­πιά και την αλ­λη­λεγ­γύη.  Η δρα­στη­ριό­τη­τά του η εκ­κλη­σια­στι­κή και κοι­νω­νι­κή προ­σέ­δω­σε αίγλη στη Με­γά­λη Σεπτή Εκ­κλη­σία του Οι­κου­με­νι­κού μας Πα­τριαρ­χεί­ου.   Πα­ρα­κα­λώ όπως εκ­φρά­σε­τε τα συ­ναι­σθή­μα­τα και τις σκέ­ψεις μου για την εκ­δη­μία του Μα­κα­ρι­στού Μη­τρο­πο­λί­τη μας στους οι­κεί­ους του και βε­βαί­ως στον κλήρο και τον λαό των αγα­πη­μέ­νων μας νήσων. Του αοι­δί­μου Ιε­ράρ­χου κυρού Χρυ­σο­στό­μου αιω­νία η μνήμη ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.