Ειδήσεις

Άλλο ένα βήμα έγινε!-Εγινε στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα η πρώτη εξέταση Τροπονίνης Ι.

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΜΠΩΝΑ

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Δωδεκανησίων Φοιτητών Κρήτης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο αυτού Κώστα Φλοσκάκη, για την ιδιαίτερα μεγάλη προσφορά τους στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα!!!
Χθες έγινε στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα η πρώτη εξέταση Τροπονίνης Ι.
Μία εξέταση ιδιαίτερα σημαντική, μία εξέταση που μπορεί να σώσει μία ΖΩΗ !!!
Η εξέταση αυτή μας δείχνει, λαμβανοντας λίγο αίμα και με τη χρήση του κατάλληλου μηχανήματος, αν έχει συμβεί καρδιακή βλάβη – έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Ευχαριστούμε ξανά το Σύλλογο Δωδεκανησίων Φοιτητών Κρήτης και όλα του τα μέλη, για την προσφορά τους στο Κέντρο Υγείας Έμπωνας του μηχανήματος Triage Alere MeterPro της ετερείας Menarini Diagnostics, κόστους 3000€!!!
Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με τον Άνθρωπο, για τον Άνθρωπο!!!
Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!!!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.