ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης : Ανοικτά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μέγεθος γραμμάτων

«Ασφα­λώς τα κομ­μω­τή­ρια έχουν προ­τε­ραιό­τη­τα για άνοιγ­μα» τό­νι­σε ο Υπουρ­γός Ανά­πτυ­ξης και Επεν­δύ­σε­ων Άδω­νις Γε­ωρ­γιά­δης ανα­φο­ρι­κά με το πώς θα ανοί­ξουν ξανά οι επι­χει­ρή­σεις.

«Oι απο­φά­σεις είναι ίδιες με του Απρι­λί­ου, το lockdown είναι αυ­στη­ρό ήδη» πρό­σθε­σε και τό­νι­σε πως το σχο­λι­κό έτος μπο­ρεί να ανα­πλη­ρω­θεί εφό­σον προ­στε­θούν ώρες, ωστό­σο ο τζί­ρος που χά­νε­ται από τις επι­χει­ρή­σεις δεν ανα­πλη­ρώ­νε­ται.

«Θα γί­νουν ανα­κοι­νώ­σεις συ­νο­λι­κά και θε­σμι­κά, το click away θα μπο­ρού­σε να είναι μια λύση, δεν μπο­ρεί να αντι­κα­τα­στή­σει την λια­νι­κή πώ­λη­ση, τό­νι­σε ο κος Γε­ωρ­γιά­δης μι­λώ­ντας στο ρα­διό­φω­νο του ΣΚΑΪ και πρό­σθε­σε πως όσον αφορά τα επό­με­να βή­μα­τα, «Όταν εγκρί­νουν οι λοι­μω­ξιο­λό­γοι oι οποί­οι συ­νε­δριά­ζουν θα τα πούμε.»

Αυτή την Κυ­ρια­κή επι­τρέ­πε­ται να είναι ανοι­κτά τα σού­περ μάρ­κετ, είναι προ­αι­ρε­τι­κό για όποιο θέλει να ανοί­ξει, ξε­κα­θά­ρι­σε.

Σχε­τι­κά με ένα τρίτο κύμα και άρα ένα τρίτο lockdown, ο κ. Γε­ωρ­γιά­δης ανέ­φε­ρε πως «το να λες δη­μό­σια ότι απο­κλεί­εις κά­ποια εξέ­λι­ξη δεν γί­νε­ται, δεν μπο­ρού­με να κά­νου­με προ­βλέ­ψεις όλα στον αέρα, δεν μπο­ρού­με να έχου­με κα­νο­νι­κό­τη­τα πριν το εμ­βό­λιο.

Το «κύμα» εί­μα­στε εμείς. Όσο δεν μειώ­νε­ται η κι­νη­τι­κό­τη­τα όσο θα εξα­πλώ­νε­ται ο ιός. δή­λω­σε.

“Αδη­μο­νώ για το εμ­βό­λιο, μα­κά­ρι να με κα­λέ­σουν από τους πρώ­τους να το κάνω”, ανέ­φε­ρε με­τα­ξύ άλλων ο κος Γε­ωρ­γιά­δης ερω­τώ­με­νος για το ποια είναι η θέση του ανα­φο­ρι­κά με την ασφά­λεια του εμ­βο­λί­ου κο­ρω­νοιού και τις φωνές που δια­τυ­πώ­νουν αντί­λο­γο.

Πηγή: skai.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.