ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νοσηλεύτρια αποπλάνησε 14χρονο μαθητούδι! Τον γνώρισε μέσω facebook

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Facebook

Mια απί­στευ­τη υπό­θε­ση δια­δι­κτυα­κής απο­πλά­νη­σης ανη­λί­κου από μια νο­ση­λεύ­τρια, κά­τοι­κο Αθη­νών, θα απα­σχο­λή­σει το Τρι­με­λές Πλημ­με­λειο­δι­κείο Ρόδου.

Η νο­ση­λεύ­τρια αφού φλέρ­τα­ρε με τον ανή­λι­κο μέσω του facebook, κι αφού φέ­ρε­ται να τον πο­λιορ­κού­σε με ανή­θι­κες προ­τά­σεις, τα­ξί­δε­ψε από την Αθήνα σε ακρι­τι­κό νησί της Δωδ/σου, όπου δια­μέ­νει και ήλθε σε συ­νου­σία μαζί του.

Το πε­ρι­στα­τι­κό πλη­ρο­φο­ρή­θη­κε η μη­τέ­ρα του ανή­λι­κου, που κί­νη­σε τη δια­δι­κα­σία για την δίωξη της νο­ση­λεύ­τριας, που αντι­με­τω­πί­ζει πλέον την κα­τη­γο­ρία της προ­σβο­λής της γε­νε­τή­σιας αξιο­πρέ­πειάς του.

Το παιδί ηλι­κί­ας 14 ετών, μέσω του facebook, απέ­κτη­σε επαφή με την κα­τη­γο­ρού­με­νη, με την οποία συ­νο­μι­λού­σε σε κα­θη­με­ρι­νή βάση και για αρ­κε­τές ώρες, τόσο μέσω του δια­δι­κτύ­ου, όσο και με το κι­νη­τό του τη­λέ­φω­νο.

Από τότε που γνω­ρί­στη­κε με την νο­ση­λεύ­τρια, όπως υπο­στή­ρι­ξε η μη­τέ­ρα του, άλ­λα­ξε η συ­μπε­ρι­φο­ρά του προς την ίδια και τον πα­τέ­ρα του, τους φε­ρό­ταν άσχη­μα, τους αντι­μι­λού­σε και  δεν δε­χό­ταν τις συμ­βου­λές και τις συ­στά­σεις τους.

Ενώ ήταν άρι­στος μα­θη­τής, μειώ­θη­καν στην πο­ρεία ση­μα­ντι­κά οι επι­δό­σεις του στο σχο­λείο.

Η μη­τέ­ρα απε­κά­λυ­ψε ότι στις κα­θη­με­ρι­νές επα­φές της νο­ση­λεύ­τριας με τον ανή­λι­κο, του έκανε ασελ­γείς προ­τά­σεις, προ­σβάλ­λο­ντας την αξιο­πρέ­πεια αυτού στο πεδίο της γε­νε­τή­σιας ζωής του.

Στις 23 Ια­νουα­ρί­ου 2013 η νο­ση­λεύ­τρια με­τέ­βη στο νησί, όπου δια­μέ­νει ο ανή­λι­κος και στις 24 Ια­νουα­ρί­ου 2013 τον συ­νά­ντη­σε και ήλθε σε συ­νου­σία μαζί του.

Η μη­τέ­ρα δια­πί­στω­σε την συ­νά­ντη­ση, τη­λε­φώ­νη­σε στην νο­ση­λεύ­τρια και της ζή­τη­σε να δια­κό­ψει μαζί του, λέ­γο­ντάς της ότι είναι ανή­λι­κος.

Η νο­ση­λεύ­τρια φέ­ρε­ται αρ­χι­κά να υπά­κου­σε και να ανα­χώ­ρη­σε με πλοίο από το νησί αλλά στην πο­ρεία συ­νέ­χι­σε να συ­νο­μι­λεί μαζί του, μέσω του δια­δι­κτύ­ου αλλά και μέσω τη­λε­φώ­νου.

Η μη­τέ­ρα φέ­ρε­ται να είχε κι άλλη τη­λε­φω­νι­κή επι­κοι­νω­νία μαζί της η οποία δή­λω­σε ότι δεν πί­στευε ότι ο γιός της ήταν ανή­λι­κος και ότι θα συ­νέ­χι­ζε να έχει επα­φές μαζί του!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.