ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση της ΕΞΡ με τη διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, σχετικά με την εγκατάσταση μονάδων επεξεργασία  λυμάτων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
944

Ο Πρό­ε­δρος και Μέλη της ΕΞΡ – ξε­νο­δό­χοι ιδιο­κτή­τες και εκ­πρό­σω­ποι ξε­νο­δο­χεί­ων πε­ριο­χής Κο­λυ­μπί­ων, συ­να­ντή­θη­καν χθες 09η Νο­εμ­βρί­ου, στα γρα­φεία της ΕΞΡ, με τη διοί­κη­ση της ΔΕΥΑΡ, κ.κ. Β. Μα­νέτ­τα-Πρό­ε­δρο Δ.Σ. και Γ. Υψη­λά­ντη-Γεν.Διευ­θυ­ντή, προ­κει­μέ­νου να γίνει ενη­μέ­ρω­ση-πα­ρου­σί­α­ση και ανταλ­λα­γή από­ψε­ων σχε­τι­κά με την κα­τα­σκευή εγκα­τά­στα­σης επε­ξερ­γα­σί­ας  λυ­μά­των, για τις πε­ριο­χές οι­κι­σμών Αφά­ντου, Αρ­χαγ­γέ­λου και του­ρι­στι­κών πε­ριο­χών Στε­γνών και Κο­λυ­μπί­ων.

Κατά τη συ­νά­ντη­ση, η οποία διε­ξή­χθη σε άρι­στο κλίμα, η διοί­κη­ση της ΔΕΥΑΡ, έδωσε απα­ντή­σεις σε αρ­κε­τά ερω­τή­μα­τα-απο­ρί­ες των πα­ρευ­ρι­σκο­μέ­νων, κυ­ρί­ως τε­χνι­κής φύ­σε­ως για την κα­τα­σκευή, συ­ντή­ρη­ση και λει­τουρ­γία της ΕΕΛ. Επί­σης κα­τέ­στη­σε σαφές, πως η ση­με­ρι­νή Δη­μο­τι­κή Αρχή σε στενή συ­νερ­γα­σία με την Πε­ρι­φε­ρεια­κή Αρχή, θα δώ­σουν τη λύση που θα προ­στα­τεύ­σει τη δη­μό­σια υγεία και το πε­ρι­βάλ­λον και θα ενι­σχύ­σει δυ­να­μι­κά την ανά­πτυ­ξη της πε­ριο­χής με ορθό τρόπο.

Από την πλευ­ρά της ΕΞΡ, εκ­φρά­ζε­ται ικα­νο­ποί­η­ση για το γε­γο­νός ότι ένα χρό­νιο πρό­βλη­μα που έχει να κάνει με την έλ­λει­ψη υπο­δο­μών της πε­ριο­χής και την προ­στα­σία του πε­ρι­βάλ­λο­ντος, επι­τέ­λους οδεύ­ει προς επί­λυ­ση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.