Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών και 3 μηνών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω ένας κάτοικος Αφάντου, που κρίθηκε ένοχος σωματεμπορίας και απλής σωματικής βλάβης.
Σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με 3ετή αναστολή για ενέργεια ασελγούς πράξεως, καταδικάστηκε ένας Μαλωνίτης, συγκατηγορούμενός του.
Το ιστορικό της υπόθεσης φέρεται να έχει ως εξής:
Το θύμα ήλθε, μετά από ανάγνωση σχετικής αγγελίας, από την Αθήνα στη Ρόδο, την 20ή Απριλίου 2010, προκειμένου να εργαστεί ως σερβιτόρα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας της συντρόφου του πρώτου κατηγορουμένου.
Η σχετική αγγελία ανέφερε ότι το εν λόγω κατάστημα ήταν pub (μπυραρία). Στο κατάστημα υπήρχε ωστόσο πίστα με στύλο (κολώνα) προκειμένου να διενεργείται αισθησιακός χορός και παράλληλα υπήρχαν ξεχωριστά δωμάτια πέρα από τον κύριο χώρο του καταστήματος.
Το θύμα φέρεται να συμφώνησε με τον πρώτο κατηγορούμενο ότι εκτός από το σερβίρισμα θα κάθεται δίπλα από τον πελάτη και θα του κάνει παρέα, με σκοπό ο τελευταίος να την κερνάει ποτά και να ανεβαίνει ο τζίρος του μαγαζιού.
Την 24η Απριλίου 2010 εμφανίστηκε στο κατάστημα ο δεύτερος κατηγορούμενος ο οποίος αφού κέρασε κάποια ποτά την κοπέλα, παράγγειλε »σαμπάνια», που όπως προκύπτει, αποτελούσε συνθηματικό ότι ο πελάτης μπορεί να πάρει την σερβιτόρα σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο του καταστήματος και να έλθει μαζί της σε συνουσία.
Συγκεκριμένα, ο πρώτος κατηγορούμενος φέρεται να ανέφερε στο θύμα ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος είχε παραγγείλει «‘σαμπάνια» λέγοντάς της ότι θα πρέπει αυτή να πάει για χρονική διάρκεια 20 λεπτών στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο του καταστήματος μαζί του και εάν ο πελάτης το ζητούσε, να προχωρήσει σε ερωτική πράξη. Το θύμα φοβούμενη επιπλέον ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, σε περίπτωση που δεν υπακούσει, θα την έδιωχνε από το κατάστημα, μετέβη στο δωμάτιο που την περίμενε ο δεύτερος κατηγορούμενος με την σαμπάνια στο χέρι. Μόλις εισήλθε σ’ αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να γυμνώθηκε από τη μέση και κάτω και να της ζήτησε να του κάνει πεοθηλασμό.
Το θύμα φέρεται να αντιστάθηκε και ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να άρχισε να την κυνηγάει προκειμένου να την ξεγυμνώσει.

Ενώ την κυνηγούσε εξαντλήθηκαν τα είκοσι λεπτά που ήταν υποχρεωμένη να παραμείνει στο δωμάτιο. Μετά ταύτα εξήλθε στον κύριο χώρο του καταστήματος, όπου μετά από λίγη ώρα ο δεύτερος κατηγορούμενος παρήγγειλε εκ νέου »σαμπάνια» και η κοπέλα αναγκάστηκε να ξαναπάει στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο.
Αφού επαναλήφθηκαν τα ανωτέρω η γυναίκα εξήλθε στον κύριο χώρο του καταστήματος αλλά με την πάροδο λίγης ώρας ο δεύτερος κατηγορούμενος παρήγγειλε για τρίτη φορά »σαμπάνια».
Ο πρώτος κατηγορούμενος φέρεται τότε να την απείλησε με απόλυση και εκείνη μετέβη εκ νέου στο δωμάτιο και ανέφερε στο δεύτερο ότι δεν συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες. Ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να διαμαρτυρήθηκε στον πρώτο ότι δεν ικανοποιήθηκε σεξουαλικά και ότι ήθελε τα λεφτά του πίσω, ενώ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ζήτησε πίσω από την κοπέλα τις μάρκες με βάση τις οποίες θα πληρωνόταν, καθόσον το αντίτιμο για την »σαμπάνια» ήταν η σεξουαλική ικανοποίηση του δεύτερου κατηγορουμένου.
Επενέβη ο πρώτος κατηγορούμενος που φέρεται να την εξύβρισε, ενώ όταν τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει στο Ι.Κ.Α , τότε αυτός φέρεται να τη χτύπησε στο πρόσωπο με δύναμη προκαλώντας της άλγος και τάση για εμετό και να την έριξε στο πάτωμα.
Ως συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορούμενων παρέστησαν οι δικηγόροι κκ. Στέλιος Αλεξανδρής και Ευάγγελος Λεβέντης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ