ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμη η πίστα στα Μαριτσά για το Drag Wars 7

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΙΣΤΑ ΜΑΡΙΤΣΑ

Ο Ροδια­κός Σύλ­λο­γος Αυτο­κί­νη­σης έχει ανα­κοι­νώ­σει τη διε­ξα­γωγή του αγώνα επι­τά­χυν­σης “Drag Wars 7” Αυτο­κι­νή­των και Μοτο­συ­κλε­τών, με παράλ­ληλο αγώνα Minibikes και Motard GP Circuit στο Αερο­δρό­μιο Μαρι­τσών το σαβ­βα­το­κύ­ριακο 21 και 22 Οκτω­βρίου και με ώρα έναρξης στις 11:00.

Την περα­σμένη Κυριακή μάλιστα, έγινε η χάραξη της πίστας GP Circuit στα Μαριτσά, από τους διορ­γα­νω­τές του αγώνα, οι οποίοι μάλιστα εξέ­δω­σαν και σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα»

«Καλού­νται όλοι οι ενδια­φε­ρό­με­νοι αγω­νι­ζό­με­νοι οδηγοί να δώσουν το παρών και να δηλώ­σουν συμ­με­τοχή την ερχό­μενη Παρα­σκευή 13/10 στα γραφεία του συλ­λό­γου, Χει­μάρ­ρας 117, από τις 19:00 έως 23:00. Σας περι­μέ­νουμε όλους για ένα αξέ­χα­στο διήμερο γεμάτο γκάζι, αντα­γω­νι­σμό και αδρε­να­λίνη! Πλη­ρο­φο­ρίες στο τηλ. 6944 538732».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.