Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, η ομάδα του ΑΣΤΙΡ θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Ο σύλλογος με την ακόλουθη ανακοίνωση, γνωστοποίησε το έμψυχο δυναμικό στο οποίο θα στηριχθεί ο προπονητής Ευθύμιος Ράδος:
«Την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής συνεχίζει ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ., ο οποίος στην πρεμιέρα του ομίλου θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα Ικαρίας. Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. κάνει γνωστό το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά το ρόστερ για την προσεχή σεζόν (σε παρένθεση η ηλικία): Αγγελική Ασημακοπούλου (28), Ελένη Βασιλειάδου (45), Φαίδρα Βιτζηλαίου (15), Ιωάννα Γαϊτάνου (33), Δέσποινα Γιαννίκου (32), Άννα- Μαρία Γρηγοριάδη (23), Μαρία Δεστούνη (27), Ζαχαρούλα Διακίδη (27), Κατερίνα Εμπετζάι (19), Νικολέττα Καλλιγιάννη (24), Έλλη Κατσαρέα (19), Ελεονόρα Κουγιού (15), Παναγιώτα Κούκου (21), Μένη Κρητικού (22), Μιλένα Κώτσου (18), Βαλασία Λυμπεροπούλου (15), Άννα Μπουλαφέντη (37), Δέσποινα Παπαμιχαήλ (18), Σουζάνα Ταγράπ (16), Μαρία Ταμπακιανού (30), Ματούλα Τσελεπίδου (21), Μαριέττα Φιλιππάκου (31), Μαριάμ Χαντάτ (15), Ραφαέλα Χατζηλιαμή (26). Στο ρόστερ της ομάδας ανήκουν και οι νεαρές: Μιχαλίτσα Κουτούζου, Μάγδα Μακρή, Θαρρενή Μουστάκα, Ελένη Μουτσάκου, Ελπίδα Καραγκιοζοπούλου, Χριστιάνα Κονδύλη, Παναγιώτη Μαστρομιχάλη, Κωνσταντίνα Μπόλη και Ιωάννα Χιούσα. Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. φέτος έχει αποκτήσει την Παναγιώτα Κούκου από την Α.Ε. Λάρισας και την Αγγελική Ασημακοπούλου από τον Πανηλειακό και έχει κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού της περσινής ομάδας, που παρέμεινε στη Β’ Εθνική».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ