Ειδήσεις

Σημαντική η προσφορά της Dodekanisos Seaways στα νησιά μας!

Η Διοίκηση της εταιρείας «Dodekanisos Seaways» αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια την ικανοποίησή της, διότι σε δύο περιπτώσεις που της ζητήθηκε από φορείς της περιοχής μας να παράσχει τις υπηρεσίες της,  χάριν του αθλητισμού και του τουρισμού των νησιών μας, ανταποκρίθηκε με υπεύθυνο και υποδειγματικό τρόπο.

Στην πρώτη μετέφερε, την περασμένη Παρασκευή, τους αθλητές της Δωδεκανήσου και Σάμου στη Μυτιλήνη, με απευθείας δρομολόγιο (Ρόδος-Κως-Κάλυμνος-Λέρος-Πάτμος-Σάμος-Χίος-Μυτιλήνη) του ταχύπλοου καταμαράν «Δωδεκάνησος Εξπρές», όπου συμμετείχαν, με αρκετές διακρίσεις, στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου 2016.

Έτσι, τόσον, οι αθλητές όσο και οι συνοδοί τους, απέφυγαν την ταλαιπωρία που θα υφίσταντο καθώς θα μετέβαιναν στη Μυτιλήνη μέσω Αθηνών, αλλά και τα πρόσθετα έξοδα που ήταν σημαντικά υπολογίσιμα.
Παράλληλα έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς Δωδεκανήσιους να γνωρίσουν, σ’ αυτό το τριήμερο, το πανέμορφο νησί της Μυτιλήνης με επίσκεψη  – προσκύνημα στη Μονή του θαυματουργού Αγίου Ραφαήλ.

Στη δεύτερη η Dodekanisos Seaways κλήθηκε να δώσει άμεση λύση στο σοβαρό ζήτημα που αντιμετώπιζε ο τουρισμός της Καρπάθου, καθώς περισσότεροι από 1200 αλλοδαποί τουρίστες κινδύνευαν να αποκλειστούν στο νησί, λόγω της πολυήμερης απεργίας των τηλεπικοινωνιακών υπαλλήλων του αεροδρομίου Καρπάθου και της ματαίωσης των προγραμματισμένων πτήσεων τσάρτερ.

Με δύο δρομολόγια την Τετάρτη και δύο την Πέμπτη του ταχύπλοου καταμαράν «Δωδεκάνησος Εξπρές» μεταφέρθηκαν στη Ρόδο 1256 τουρίστες απ’ όπου πήραν τα αεροπλάνα επιστροφής στις χώρες τους.
Για να καταστεί όμως, αυτό δυνατό χρειάστηκε ο άψογος συντονισμός των Υπουργείων Ναυτιλίας και Τουρισμού, των Λιμενικών Αρχών της Ρόδου και Καρπάθου, αλλά και των εκπροσώπων του μεγάλου τουριστικού οργανισμού TUI σε Ρόδο και Κάρπαθο, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Ωστόσο, αυτή η «επιχείρηση» δεν θα μπορούσε να πετύχει χωρίς την προσφορά, τον εξιέπαινον επαγγελματισμό και τη βαθιά προσήλωση των μελών του πληρώματος στο κοινωνικό χρέος τους, και με αυτήν την έννοια η διοίκηση της “Dodekanisos Seaways” είναι ιδιαιτέρως περήφανη για το σύνολο των πληρωμάτων των πλοίων της.

Φανήκαμε χρήσιμοι, για μιαν ακόμη φορά, στον τουρισμό των νησιών μας και στις κοινωνίες τους και αυτό για μας είναι το ηθικό έπαθλό μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου