ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σημαντική η προσφορά της Dodekanisos Seaways στα νησιά μας!

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Dodekanisos Seaways

Η Διοί­κηση της εται­ρείας «Dodekanisos Seaways» αισθά­νε­ται την ανάγκη να εκφρά­σει δημόσια την ικα­νο­ποί­ησή της, διότι σε δύο περι­πτώ­σεις που της ζητή­θηκε από φορείς της περιο­χής μας να παρά­σχει τις υπη­ρε­σίες της,  χάριν του αθλη­τι­σμού και του του­ρι­σμού των νησιών μας, αντα­πο­κρί­θηκε με υπεύ­θυνο και υπο­δειγ­μα­τικό τρόπο.

Στην πρώτη μετέ­φερε, την περα­σμένη Παρα­σκευή, τους αθλητές της Δωδε­κα­νή­σου και Σάμου στη Μυτι­λήνη, με απευ­θείας δρο­μο­λό­γιο (Ρόδος-Κως-Κάλυμνος-Λέρος-Πάτμος-Σάμος-Χίος-Μυτιλήνη) του ταχύ­πλοου κατα­μα­ράν «Δωδε­κά­νη­σος Εξπρές», όπου συμ­με­τεί­χαν, με αρκετές δια­κρί­σεις, στους Αιγαιο­πε­λα­γί­τι­κους Αγώνες Στίβου 2016.

Έτσι, τόσον, οι αθλητές όσο και οι συνοδοί τους, απέ­φυ­γαν την ταλαι­πω­ρία που θα υφί­στα­ντο καθώς θα μετέ­βαι­ναν στη Μυτι­λήνη μέσω Αθηνών, αλλά και τα πρό­σθετα έξοδα που ήταν σημα­ντικά υπο­λο­γί­σιμα.

Παράλ­ληλα έδωσε την ευκαι­ρία σε αρκε­τούς Δωδε­κα­νή­σιους να γνω­ρί­σουν, σ’ αυτό το τρι­ή­μερο, το πανέ­μορφο νησί της Μυτι­λή­νης με επί­σκεψη  – προ­σκύ­νημα στη Μονή του θαυ­μα­τουρ­γού Αγίου Ραφαήλ.

Στη δεύτερη η Dodekanisos Seaways κλήθηκε να δώσει άμεση λύση στο σοβαρό ζήτημα που αντι­με­τώ­πιζε ο του­ρι­σμός της Καρ­πά­θου, καθώς περισ­σό­τε­ροι από 1200 αλλο­δα­ποί του­ρί­στες κιν­δύ­νευαν να απο­κλει­στούν στο νησί, λόγω της πολυ­ή­με­ρης απερ­γίας των τηλε­πι­κοι­νω­νια­κών υπαλ­λή­λων του αερο­δρο­μίου Καρ­πά­θου και της ματαί­ω­σης των προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νων πτήσεων τσάρτερ.

Με δύο δρο­μο­λό­για την Τετάρτη και δύο την Πέμπτη του ταχύ­πλοου κατα­μα­ράν «Δωδε­κά­νη­σος Εξπρές» μετα­φέρ­θη­καν στη Ρόδο 1256 του­ρί­στες απ’ όπου πήραν τα αερο­πλάνα επι­στρο­φής στις χώρες τους.

Για να κατα­στεί όμως, αυτό δυνατό χρειά­στηκε ο άψογος συντο­νι­σμός των Υπουρ­γείων Ναυ­τι­λίας και Του­ρι­σμού, των Λιμε­νι­κών Αρχών της Ρόδου και Καρ­πά­θου, αλλά και των εκπρο­σώ­πων του μεγάλου του­ρι­στι­κού οργα­νι­σμού TUI σε Ρόδο και Κάρπαθο, τους οποίους και ευχα­ρι­στούμε.

Ωστόσο, αυτή η «επι­χεί­ρηση» δεν θα μπο­ρούσε να πετύχει χωρίς την προ­σφορά, τον εξιέ­παι­νον επαγ­γελ­μα­τι­σμό και τη βαθιά προ­σή­λωση των μελών του πλη­ρώ­μα­τος στο κοι­νω­νικό χρέος τους, και με αυτήν την έννοια η διοί­κηση της “Dodekanisos Seaways” είναι ιδιαι­τέ­ρως περή­φανη για το σύνολο των πλη­ρω­μά­των των πλοίων της.

Φανή­καμε χρή­σι­μοι, για μιαν ακόμη φορά, στον του­ρι­σμό των νησιών μας και στις κοι­νω­νίες τους και αυτό για μας είναι το ηθικό έπαθλό μας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.