ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: Δοκιμασία στο Παραδείσι

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ

Ακόμα ένα φιλικό παι­χνίδι στο πλαίσιο της προ­ε­τοι­μα­σίας του για το νέο πρω­τά­θλημα της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας θα δώσει σήμερα ο Α.Σ. Ρόδος. Τα «ελάφια» του Πάρη Ανδράλα θα φιλο­ξε­νη­θούν στις 17:30 στο γήπεδο Παρα­δεί­σου από τον τοπικό Κλεάνθη, που δια­θέ­τει μία από τις καλύ­τε­ρες ομάδες του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας.

Ο νεαρός τεχνι­κός των «πρα­σί­νων» της πόλης μας ανα­μέ­νε­ται να μοι­ρά­σει χρόνο συμ­με­το­χής σε όλους τους δια­θέ­σι­μους ποδο­σφαι­ρι­στές του, προ­κει­μέ­νου να βγάλει νέα χρήσιμα συμπε­ρά­σματα για την αγω­νι­στική τους κατά­σταση.

Σίγουρα δεν θα χρη­σι­μο­ποι­η­θούν ο Μάρκο Παβί­σε­βιτς που έχει ενο­χλή­σεις στην μέση και θα προ­φυ­λα­χθεί και ο Σερ­τζί­νιο που ταλαι­πω­ρεί­ται από θλάση στον τετρα­κέ­φαλο, με τους δυο ποδο­σφαι­ρι­στές να ανα­μέ­νε­ται μέσα στην προσεχή εβδο­μάδα να δοκι­μά­σουν να επι­στρέ­ψουν σε κανο­νι­κούς ρυθμούς προ­ε­τοι­μα­σίας.

Τώρα όσον αφορά στις προ­πο­νή­σεις συνε­χί­στη­καν χθες το πρωί στο βοη­θη­τικό του δημο­τι­κού σταδίου, με το πρό­γραμμα να περι­λαμ­βά­νει ασκή­σεις φυσικής κατά­στα­σης και τακτι­κής, όπως και αγω­νι­στικά παι­χνί­δια με την μπάλα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.