ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Γ. Σάββενας: «Έχουμε την εμπειρία»

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΣΑΒΒΕΝΑΣ- ΤΣΙΑΜΗΣ- ΙΑΛΥΣΟΣ

Στην τε­λι­κή της ευ­θεία βρί­σκε­ται πλέον η προ­ε­τοι­μα­σία του ΓΑΣ Ιά­λυ­σου για το κυ­ρια­κά­τι­κο εκτός έδρας παι­χνί­δι με αντί­πα­λο την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στις 17:00, για την πρε­μιέ­ρα του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας στον 4ο όμιλο.

Οι «το­ξο­βό­λοι» του Γιώρ­γου Σάβ­βε­να γνω­ρί­ζουν την κα­τη­γο­ρία έπει­τα από την περ­σι­νή τους πα­ρου­σία και θέ­λουν να ξε­κι­νή­σουν με το δεξί τις επί­ση­μες υπο­χρε­ώ­σεις, κα­τα­κτώ­ντας το πρώτο τρί­πο­ντο της σεζόν.

Ο νε­α­ρός τε­χνι­κός, μί­λη­σε σε γνω­στή αθλη­τι­κή ιστο­σε­λί­δα εκτός της Δω­δε­κα­νή­σου, που ασχο­λεί­ται με τον πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής, δη­λώ­νο­ντας τα ακό­λου­θα για την ανα­μέ­τρη­ση της Κυ­ρια­κής:

«Η πρε­μιέ­ρα κάθε πρω­τα­θλή­μα­τος κρύ­βει πα­γί­δες. Εί­μα­στε αρ­κε­τά έμπει­ρη ομάδα για την δια­χεί­ρι­ση ενός τέ­τοιου παι­χνι­διού. Η αντί­πα­λη ομάδα έχει τον εν­θου­σια­σμό, όμως και εμείς έχου­με προ­ε­τοι­μα­στεί κα­τάλ­λη­λα γι’ αυτό το παι­χνί­δι, έχου­με δου­λέ­ψει πολύ σε όλη την διάρ­κεια της προ­ε­τοι­μα­σί­ας και είμαι βέ­βαιος ότι τα παι­διά θα αντε­πε­ξέλ­θουν στις απαι­τή­σεις του αγώνα για να πά­ρου­με το θε­τι­κό απο­τέ­λε­σμα.

Πρέ­πει να δεί­ξου­με λίγο υπο­μο­νή. Είναι νέα η ομάδα αφού συν­δυά­ζου­με την εμπει­ρία με νέους παί­κτες. Μέσα από τα παι­χνί­δια θα προ­σπα­θή­σου­με να δέ­σου­με σαν σύ­νο­λο.

Το έχου­με κα­τα­φέ­ρει ως έναν βαθμό και αυτό θα φανεί κατά τη διάρ­κεια του πρω­τα­θλή­μα­τος».

Χωρίς προ­βλή­μα­τα οι προ­πο­νή­σεις

Από εκεί και πέρα, χθες συ­νε­χί­στη­καν οι προ­πο­νή­σεις των «το­ξο­βό­λων», με το πρό­γραμ­μα να διε­ξά­γε­ται στο «Οι­κο­νο­μί­δειο». Ο Γιώρ­γος Σάβ­βε­νας επι­κε­ντρώ­θη­κε σε ασκή­σεις τα­κτι­κής, σε ασκή­σεις τα­χυ­τή­των και σε στη­μέ­νες μπά­λες.

Το ευ­χά­ρι­στο για τον νεαρό τε­χνι­κό είναι ότι δεν υπάρ­χουν προ­βλή­μα­τα και όλοι οι πο­δο­σφαι­ρι­στές είναι στην διά­θε­σή του.

Η προ­ε­τοι­μα­σία του συλ­λό­γου για το παι­χνί­δι της Κυ­ρια­κής θα ολο­κλη­ρω­θεί σή­με­ρα το πρωί, με ασκή­σεις ενερ­γο­ποί­η­σης και τε­λειώ­μα­τα φά­σε­ων και στις 15:00 θα ανα­χω­ρή­σει η απο­στο­λή αε­ρο­πο­ρι­κώς για την Κρήτη.

Την απο­στο­λή θα συ­νο­δεύ­σουν ο πρό­ε­δρος Μι­χά­λης Χα­τζη­νι­κή­τας, ο αντι­πρό­ε­δρος Θα­νά­σης Χα­τζη­στρα­τής, ο γε­νι­κός αρ­χη­γός Γιώρ­γος Πα­ρα­σκευάς και το μέλος του Δ.Σ. Γιάν­νης Κλη­μα­ντά­κης.

Τέλος ο Τρέ­χας

Από εκεί και πέρα, πα­ρελ­θόν από τις τά­ξεις του ΓΑΣ Ιά­λυ­σος απο­τε­λεί ο νε­α­ρός πο­δο­σφαι­ρι­στής Πα­να­γιώ­της Τρέ­χας.

Ο 18χρο­νος με­σο­ε­πι­θε­τι­κός συ­να­ντή­θη­κε με την διοί­κη­ση του συλ­λό­γου και εξέ­φρα­σε την επι­θυ­μία να απο­χω­ρή­σει.

Οι «το­ξο­βό­λοι» συ­ναί­νε­σαν στην επι­θυ­μία του πο­δο­σφαι­ρι­στή, απο­δε­σμεύ­ο­ντάς τον.

Πλέον, ο Πα­να­γιώ­της Τρέ­χας είναι ελεύ­θε­ρος να επι­λέ­ξει τον επό­με­νο σταθ­μό της πο­δο­σφαι­ρι­κής του στα­διο­δρο­μί­ας.

Τέλος, αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι σή­με­ρα το βράδυ στην κε­ντρι­κή πλα­τεία Ια­λυ­σού, ο σύλ­λο­γος διορ­γα­νώ­νει μου­σι­κή εκ­δή­λω­ση με τον Ματ­θαίο Γιαν­νού­λη.

Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση:

«Ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος σας προ­σκα­λεί σε μία μο­να­δι­κή συ­ναυ­λία με τον Ματ­θαίο Γιαν­νού­λη και την ορ­χή­στρα του το Σάβ­βα­το 10/09 και ώρα 21:00 στη κε­ντρι­κή πλα­τεία Ια­λυ­σού. Μαζί του στο βιολί ο Μαυ­ρου­δής Αντω­νί­ου. Εί­σο­δος Ελεύ­θε­ρη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.