Καθ’ όλα ορατός είναι ο κίνδυνος ο Κλεόβουλος να μείνει έξω από την κληρωτίδα της ΕΠΣΔ, όταν έρθει η ώρα για να καταρτιστεί το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου, Στέφανος Μυριαλλής, συνδέει την επιβίωση του ανδρικού τμήματος από τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί η τουριστική περίοδος στην περιοχή της Λίνδου και όπως έλεγε χθες, η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη, ρευστή και απρόβλεπτη, που δεν του δίνει τα περιθώρια να εμφανιστεί αισιόδοξος.
Οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι της κοινότητας έχουν στην παρούσα φάση άλλες και ασύγκριτα πιο σοβαρές έγνοιες από το ποδόσφαιρο, ενώ ακόμα κι αν η κατάσταση στον τουρισμό εξομαλυνθεί και έρθει η πολυπόθητη ανάσα, ο σύλλογος θα βρει μπροστά του, ως επόμενο μεγαλύτερο αντίπαλό του, τον χρόνο.
Ο λόγος είναι απλός. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο σωματείο της Λίνδου έχουν προγραμματιστεί για το τέλος Αυγούστου, συνεπώς ακόμα και στην περίπτωση που είτε ο Στέφανος Μυριαλλής αναθεωρήσει την απόφασή του να αποχωρήσει, είτε βρεθεί το διάδοχο σχήμα, θα παρουσιαστεί τεράστια δυσκολία στη διαδικασία συγκρότησης ανδρικής ομάδας.
Με δεδομένο πως ο Κλεόβουλος δεν διαθέτει παρά μόνο ελάχιστους γηγενείς παίκτες και ταυτόχρονα οι ακαδημίες του δεν είναι έτοιμες να του προσφέρουν λύσεις (λόγω της ηλικίας και της ετοιμότητας των νεαρών), το τέλος του καλοκαιριού θα βρει την ομάδα αποψιλωμένη και με εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων επιλογών στην τοπική μετεγγραφική αγορά.
Ο -για λίγο καιρό ακόμα- πρόεδρος του Κλεόβουλου δεν μασάει τα λόγια του και ομολογεί πως υπό τις παρούσες ασφυκτικές συνθήκες, το μέλλον είναι εξαιρετικά δυσοίωνο.
Αν υπάρχει κάτι παρήγορο, είναι πως ακόμα κι αν η ανδρική ομάδα προχωρήσει σε παύση, περιμένοντας καλύτερες εποχές για να επανέλθει στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Δωδεκανήσου, τα τμήματα υποδομών θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ