Μία ομάδα, η οποία θα συνδυάζει εμπειρία και νεανικότητα, θα προσπαθήσει να παρουσιάσει στο κοινό του ο Φοίβος και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Οι ανανεώσεις συνεργασιών είναι ήδη αρκετές, με τον προπονητή των Κρεμαστενών, Μιχάλη Πολιά, να περιμένει την επιβεβαίωση άλλων πέντε μετεγγραφών (πρόκειται για παίκτες που θα φορέσουν την κυανοκίτρινη φανέλα για πρώτη φορά), οι οποίες θα καλύψουν κενά και στις τρεις γραμμές, ενώ στην έναρξη της προετοιμασίας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 10 Αυγούστου, θα έχει στη διάθεσή του επιπλέον έξι νεαρούς από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.
Μάλιστα, τα μέχρι πρότινος μέλη της εφηβικής ομάδας του Φοίβου θα εμφανιστούν στην «πρώτη» έχοντας στα πόδια τους αρκετές προπονήσεις, καθώς εδώ και περίπου ενάμιση μήνα δουλεύουν τρεις φορές την εβδομάδα στο γήπεδο της Κρεμαστής με στόχο να περιορίσουν τον ζητούμενο χρόνο προσαρμογής στις απαιτήσεις του ανδρικού τμήματος.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Μιχάλης Πολιάς θα έχει την πολυτέλεια να δουλέψει μ’ ένα πλήρες και πολλά υποσχόμενο ρόστερ, το οποίο θα έχει ως στόχο να παραμείνει κοντά στα διαχρονικά ποιοτικά στάνταρ του Φοίβου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ