Η ημέρα της κρίσης για την ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών, πλησιάζει, προκειμένου ο σύλλογος να αποφύγει το διοικητικό αδιέξοδο, έπειτα από την παραίτηση του προέδρου Μιχάλη Κοντού, έτσι ώστε απερίσπαστος να πορευτεί στην νέα αγωνιστική περίοδο.
Ως γνωστόν για την Κυριακή 12 Ιουλίου έχουν προκηρυχθεί εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, με τον Μιχάλη Κοντού να τις επισημοποιεί, με την ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία ευχαριστεί τον λογιστή Κωνσταντίνο Κώστα και τον γραμματέα Στέλιο Σαββιού:
«Την Κυριακή 12/07/2020 και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Τιμίου Σταυρού θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει την ομάδα από οποιαδήποτε θέση μπορεί να ενημερώσει τον πρόεδρο ή να δώσει το ‘’παρών’’ στην Γενική Συνέλευση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον λογιστή της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Κώστα, για την βοήθεια που πρόσφερε για να ανοιχθεί ο Τραπεζικός Λογαριασμός της ομάδας, καθώς και τον γραμματέα Στέλιο Σαββιού για την συγκέντρωση των εγγράφων για την χορήγηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης του σωματείου από την Γ. Γ. Αθλητισμού.
Με εκτίμηση
Μιχάλης Κοντού».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ