Αθλητικά

Σήμερα οι κληρώσεις στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.!

Σήμερα στις 11:30, στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου στο «Βενετόκλειο» θα γίνουν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων (ειδικών συνθηκών) σε έφηβους, παίδες, νεανίδες και κορασίδες. Χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων, θα γίνει η κλήρωση και το μεθεπόμενο Σάββατο 19 Ιουνίου θα ξεκινήσει η δράση σε παίδες και κορασίδες, ενώ οι έφηβοι και οι νεανίδες θα παίξουν για πρώτη φορά στις 3 Ιουλίου. Από τη στιγμή που η Ε.Ο.Κ. προτίθεται (δεν υπάρχει όμως επίσημη ανακοίνωση) να διοργανώσει τα πανελλήνια πρωταθλήματα, η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου προετοιμάζεται για να ξεκινήσει τα πρωταθλήματα εφήβων, παίδων, νεανίδων και κορασίδων, ώστε να αναδειχθούν οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου. Αναλυτικά, όσα αναφέρονται στην προκήρυξη:
1.Η έναρξη των πρωταθλημάτων παίδων και κορασίδων ορίζεται για το Σάββατο 19 Ιουνίου
2.Η έναρξη των πρωταθλημάτων εφήβων και νεανίδων ορίζεται για το Σάββατο 3 Ιουλίου.
3.Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των ημερομηνιών, ανάλογα με τις συνθήκες λόγω Covid-19.
4.H Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου διατηρεί το δικαίωμα ορισμού και δεύτερης αγωνιστικής ημέρας μέσα στην ίδια εβδομάδα στην περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο.
5.Τα πρωταθλήματα στα οποία θα συμμετέχουν πέντε ή έξι ομάδες (όμιλος εφήβων Ρόδου, όμιλος παίδων νήσων, όμιλος κορασίδων νήσων) θα διεξάγονται σ’ έναν γύρο μετά από κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 10 Ιουνίου στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν δύο ή τρεις ομάδες (όμιλος εφήβων νήσων, όμιλος παίδων Ρόδου, όμιλος νεανίδων Ρόδου, όμιλος νεανίδων νήσων, όμιλος κορασίδων Ρόδου) θα διεξαχθούν κανονικά σε δύο γύρους. Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας των πρωταθλημάτων, οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα πάρουν μέρος στο φάιναλ-φορ για την ανάδειξη των πρωταθλητών Δωδεκανήσου.
6.Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων
7.Τα σωματεία είναι υπεύθυνα για την τήρηση όλων των υποχρεώσεων που απορρέουν από τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των αρμόδιων Δήμων.
8.Για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων της αθλητικής εγκατάστασης όπως του «καταλόγου εισερχομένων- εξερχομένων» θα φέρει ευθύνη ο υπεύθυνος covid 19 της γηπεδούχου ομάδας και θα φυλάσσονται στο αρχείο του σωματείου.
9.Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων που είχαν διεξαχθεί μέχρι το Νοέμβριο, μετά από απόφαση του Δ.Σ., θεωρούνται ως μη γενόμενες.
10. Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και που δεν προβλέπεται από την παρούσα τροποποιητική προκήρυξη, από τον κανονισμό πρωταθλημάτων, από τον κανονισμό διαιτησίας, από τη γενική προκήρυξη και τα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη από διευκρίνηση ή συμπλήρωση, αποφασίζει το Δ.Σ. της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.
11.Τα ηλικιακά όρια παραμένουν τα ίδια και αυτά που ισχύουν στην αρχική προκήρυξη των τεσσάρων πρωταθλημάτων».
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ενημερώνει ότι από τα 18 σωματεία που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα εφήβων, παίδων, νεανίδων και κορασίδων (στο ξεκίνημα της σεζόν), τα 12 επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία για την ανάδειξη των πρωταθλητών Δωδεκανήσου της φετινής αγωνιστικής περιόδου (2020-21). Συγκεκριμένα στα τουρνουά ειδικών συνθηκών που θα γίνουν, θα πάρουν μέρος τα εξής σωματεία:
ΕΦΗΒΟΙ:
ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ: Α.Ο. Κολοσσός, Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, Α.Ο. Σύμης, Καλλιθέα
ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ: Ιπποκράτης Κω, Φοίβος Κω, Ακαδημία Καλύμνου
ΠΑΙΔΕΣ:
ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ: Α.Ο. Κολοσσός, Γ.Σ. Διαγόρας, Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ: Ιπποκράτης Κω, Έσπερος Κω, Φοίβος Κω, Ηρακλής 2000, Ακαδημία Καλύμνου
ΝΕΑΝΙΔΕΣ:
ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ: Γ.Σ. Διαγόρας, Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ: Ιπποκράτης Κω, Ηρακλής 2000, Ε.Α. Καλύμνου
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ: Α.Ο. Κολοσσός, Γ.Σ. Διαγόρας, Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ: Ιπποκράτης Κω, Ηρακλής 2000, Ξάνθος Πάτμου, Ε.Α. Καλύμνου
*Στα τουρνουά ειδικών συνθηκών για την ανάδειξη των πρωταθλητών Δωδεκανήσου δεν δήλωσαν συμμετοχή τα εξής σωματεία: Ροδίων Άθλησις, Ελπίδα Πεταλούδων, Πήγασος Κρεμαστής, Αθλητική Ακαδημία Ρόδου, Α.Ε. Δικαίου και Πανιώνιος Λέρου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου