Το πλοίο πέρασε σε κοντινή απόσταση από επιβατικό πλοίο που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από την Κάλυμνο για το Μαστιχάρι της Κω.
Μια ανάσα από την Κάλυμνο έφτασε το πρωί της Δευτέρας ένα τουρκικό πολεμικό πλοίοπου πέρασε ανενόχλητο έξω από το νησί, χωρίς κανένα ελληνικό σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού ή του Λιμενικού Σώματος να το ακολουθήσει.
Το Newpost εξασφάλισε φωτογραφίες από την προκλητική διέλευση του τουρκικού πολεμικού πλοίου, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πέρασε από την Κάλυμνο και είχε βάλει ρότα προς Αστυπάλαια.

Μάλιστα, πέρασε σε κοντινή απόσταση από επιβατικό πλοίο που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από την Κάλυμνο για το Μαστιχάρι της Κω, με τους πολίτες να μην μπορούν να πιστέψουν στο θράσος των Τούρκων, αλλά και στην χαρακτηριστική αδράνεια των Ελληνικών σκαφών που ούτε για… τους τύπους δεν προσέγγισαν κατά την διέλευση του το τουρκικού πλοίο.
Το συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας.









Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.