ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του καλοκαιριού στο beach volley

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΙ
Μέγεθος γραμμάτων

Η Το­πι­κή Επι­τρο­πή Πε­το­σφαί­ρι­σης Δω­δε­κα­νή­σου με αφορ­μή το τέλος των πρω­τα­θλη­μά­των Βόλεϊ σάλας που διορ­γά­νω­σε, εύ­χε­ται σε όλους τους αθλη­τές, αθλή­τριες, προ­πο­νη­τές, διαι­τη­τές και πα­ρά­γο­ντες καλό κα­λο­καί­ρι με υγεία.

Τη σκυ­τά­λη παίρ­νει τώρα το μπιτς βόλεϊ που αυτό το κα­λο­καί­ρι ανα­μέ­νε­ται να είναι ακόμη πιο εν­δια­φέ­ρον λόγω και της διορ­γά­νω­σης στο νησί μας, από 2 έως 4 Αυ­γού­στου, του τε­λι­κού τουρ­νουά του Πα­νελ­λη­νί­ου Πρω­τα­θλή­μα­τος Μπιτς Βόλεϊ Εφή­βων-Νε­α­νί­δων (Κ19).

Ο προ­γραμ­μα­τι­σμός της ΤΕ ΕΟΠΕ Δω­δε­κα­νή­σου, εκτός από αυτή την ση­μα­ντι­κή Πα­νελ­λή­νια διορ­γά­νω­ση, πε­ρι­λαμ­βά­νει τέσ­σε­ρα (4)  Παν­δω­δε­κα­νη­σια­κά τουρ­νουά Αν­δρών – Γυ­ναι­κών καθώς και ένα (1) Μικτό. Ακόμη θα διε­ξα­χθούν στο νησί της Κω όπως κάθε χρόνο από το 2011 τα πρω­τα­θλή­μα­τα Regional στις κα­τη­γο­ρί­ες Κ17 και Κ19 σε αγό­ρια και κο­ρί­τσια που θα ανα­δεί­ξουν τους πρω­τα­θλη­τές Δω­δε­κα­νή­σου που θα εκ­προ­σω­πή­σουν την πε­ριο­χή μας στα αντί­στοι­χα Πα­νελ­λή­νια πρω­τα­θλή­μα­τα.

Οι ημε­ρο­μη­νί­ες διε­ξα­γω­γής των πα­ρα­πά­νω τουρ­νουά είναι:

  • Στις 22 & 23 Ιου­νί­ου 2019  στο  αθλη­τι­κό κέ­ντρο Καλ­λι­πά­τει­ρα 1ο τουρ­νουά Αν­δρών-Γυ­ναι­κών.
    ·Στις 13 & 14 Ιου­λί­ου στις εγκα­τα­στά­σεις του Ναυ­τι­κού Ομί­λου Κω τουρ­νουά  Regional Κ17-Κ19 αγο­ριών και κο­ρι­τσιών
    ·Στις 20 & 21 Ιου­λί­ου στο αθλη­τι­κό κέ­ντρο Καλ­λι­πά­τει­ρα 2ο τουρ­νουά Αν­δρών-Γυ­ναι­κών.
    ·Στις 03 & 04 Αυ­γού­στου  2019 στο αθλη­τι­κό κέ­ντρο Καλ­λι­πά­τει­ρα  τε­λι­κό τουρ­νουά Πα­νελ­λη­νί­ου Πρω­τα­θλή­μα­τος Μπιτς Βόλεϊ Εφή­βων-Νε­α­νί­δων (Κ19)
    ·Στις 10 & 11 Αυ­γού­στου 2019 μικτό τουρ­νουά στο αθλη­τι­κό κέ­ντρο Καλ­λι­πά­τει­ρα
    ·Στις 24 & 25 Αυ­γού­στου 3ο τουρ­νουά Αν­δρών- Γυ­ναι­κών στις εγκα­τα­στά­σεις του Ναυ­τι­κού Ομί­λου στην Κω.
    ·Στις 31 Αυ­γού­στου και 1 Σε­πτεμ­βρί­ου τα τε­λι­κά τουρ­νουά Αν­δρών-Γυ­ναι­κών στο αθλη­τι­κό κέ­ντρο Καλ­λι­πά­τει­ρα.

Στο πλάι της Τ.Ε. σε αυτή την προ­σπά­θεια και τους ευ­χα­ρι­στεί θερμά για αυτό θα βρί­σκο­νται:

Η Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου

Η ναυ­τι­λια­κή εται­ρία BLUE STAR FERRIES

O Δη­μο­τι­κός Ορ­γα­νι­σμός Πο­λι­τι­σμού και Αθλη­τι­σμού Ρόδου

Ο Δήμος Κω

και οι επι­χει­ρή­σεις «Κυ­ρια­κού­λης – Νερά Μήλος» και «Ξυ­λο­σο­φία – ξυ­λουρ­γι­κές ερ­γα­σί­ες».

H T.E. E.O.ΠΕ. εύ­χε­ται σε όλους ένα καλό κα­λο­καί­ρι και πε­ρι­μέ­νει όλους στην άμμο για να απο­λαύ­σουν το άθλη­μα που τόσο αγα­πούν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.