Έτοιμοι να δρομολογήσουν τις εξελίξεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με την συμμετοχή της ομάδας τους στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, είναι οι άνθρωποι του Κλεόβουλου.
Σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου να γίνει ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε και ο προγραμματισμός για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Ο πρόεδρος Στέφανος Μυριαλλής παραμένει στην θέση του, παρά τις σκέψεις αποχώρησης που έκανε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με τον έμπειρο παράγοντας να έχει προχωρήσει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, αλλά και με τον προπονητή Δημήτρη Δογιάμα.
Ο Μυριαλλής στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. θα ζητήσει την έγκριση των μελών για τις συμφωνίες που έχει κάνει, προκειμένου να ενεργοποιηθούν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρόεδρος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον προπονητή Δημήτρη Δογιάμα για την επέκταση της συνεργασίας τους, όπως και με τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Κουκουτσέλα, Λάκη Καλκαμάνο, Νίκο Κολιοκώστα και Μανώλη Κακλαμάνο.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, σήμερα το Δ.Σ. θα εγκρίνει τις συμφωνίες και άμεσα ο Μυριαλλής θα συναντηθεί με τους προαναφερθέντες, για να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει.
Όπως όλα δείχνουν μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις, με τον πρόεδρο να προχωρά στις επαφές και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ