Πολιτιστικά

Η Ρόδος «Πρωτ-Αγωνιστεί» στην Προσφορά στον Συνάνθρωπο – Φιλανθρωπική Εκδήλωση “HAIR for HELP”

Στην Πλατεία Δημαρχείου της Ρόδου, το Σάββατο 13  Μαΐου 2017 και ώρα 11:00, διοργανώνεται φιλανθρωπική εκδήλωση υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, με τη συνδρομή των Κλινικών Μαλλιών BergmannKord.

Η BergmannKord, η πρώτηΚλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, αποτελεί ένα από τα πιο Εξειδικευμένα Κέντρα αποκατάστασης της Τριχόπτωσης, παγκοσμίως.
Με τη συμμετοχή της στην παραπάνω εκδήλωση, στοχεύει στην ανάδειξη της Πρωτοβουλίας«HairforHelp», την κορωνίδα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνηςτου ΟμίλουKordGroup.

Τα τελευταία χρόνια, η Πρωτοβουλία μετατρέπεται σε «Κίνηση», αφού συναντά μεγάλη ανταπόκριση από διαφορετικές Κοινωνικές Ομάδες και Χώρους.
Η ενέργεια αυτή ενθαρρύνει τους εθελοντές,να προσφέρουν 20 εκατοστά από τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες, οι οποίες θα προσφερθούν, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους Συνανθρώπους μας που πάσχουν από Καρκίνο.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η έμπειρη Ομάδα της Bergmann Kord Ρόδου θα καθοδηγήσει βήμα-βήμα τους εθελοντές και θα ολοκληρώσει την διαδικασία με την κοπή των Μαλλιών.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της εκδήλωσης, αλλά και της αναμενόμενης μεγάλης προσφοράς του κοινού, η διαδικασία θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες ημέρες στους χώρους του Επιστημονικού Κέντρου Bergmann Kord Ρόδου  (Καναδά 73 Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302).

Για την Διοίκηση και το Προσωπικό της Bergmann Kord, αποτελεί ειλημμένη απόφαση η εντατικοποίηση του συνόλου των δραστηριοτήτων της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP», με στόχο την αέναη προσφορά Αισιοδοξίας, Ελπίδας, Κουράγιου, Υπομονής και Αγάπης στους πάσχοντες Συνανθρώπους μας.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου