Το απόγευμα του Σαββάτου 14 Απριλίου θα διεξαχθεί το μεγάλο φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στους Παλαίμαχους της Ρόδου και του Διαγόρα με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ, στην μνήμη του Γιώργου Τανίδη.
Αύριο ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ρόδου και Διαγόρα θα συνεδριάσει προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του φιλικού, όπως ενημέρωσε με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Αύριο, Τετάρτη στις 4:30μ.μ. θα γίνει το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας για να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του αγώνα των Παλαιμάχων μας με τους Παλαίμαχους της ΑΕΚ που θα γίνει το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου 14 Απριλίου στις 6:00μ.μ. στο Στάδιο Διαγόρας».
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

.gif)














