Αθλητικά

Η «5η γιορτή μπάσκετ Ιαλυσός 2014»!

Για μία ακόμη χρονιά ο Π.Α.Ο. Ιάλυσος διοργανώνει αναπτυξιακό τουρνουά καλαθοσφαίρισης με την επωνυμία «5η γιορτή μπάσκετ Ιάλυσος 2014». Το τουρνουά διοργανώνεται από το Π.Α.Ο Ιαλυσός με τη συνεργασία του Γ.Α.Σ Ιαλυσός, τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ Δωδεκανήσου και της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού. Στόχος του τουρνουά είναι η συμμετοχή στην ανάπτυξη του αθλήματος δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από την αγωνιστική τους δραστηριότητα.
ΑΡΘΡΟ 2ο: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Το αναπτυξιακό τουρνουά προγραμματίζεται να διοργανωθεί από 22 έως και 27 Απριλίου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο Ιαλυσού πρωινές και απογευματινές ώρες σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα συνταχθεί.
ΑΡΘΡΟ 3ο : ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στο τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος ομάδες οι οποίες διατηρούν τμήματα υποδομών με τις ανάλογες ηλικίες τις προκήρυξης. Δηλώσεις συμμετοχής στο email : bbcoachgh@yahoo.gr και στο Φαξ: 22410 98443 πληροφορίες επικοινωνία καθημερινά στα Τηλ . 22410 98445-46 & 96933 με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης κ. Γιώργο Χατζηκαλημέρη τηλ 6946792474
ΑΡΘΡΟ 4ο: ΑΘΛΗΤΕΣ-ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο τουρνουά έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 1999-2000 για την κατηγορία προπαιδικού-παγκορασιδων ,τα έτη 2001-2002 για τη κατηγορία Μίνι , τα έτη 2003-2004 για την κατηγορία Προμίνι , τα έτη 2005-2006 κατηγορία Juniors Α τα έτη 2007-2008 κατηγορία Juniors Β. Οι ομάδες για την συμμετοχή των αθλητών μπορούν να χρησιμοποιήσουν ονομαστική κατάσταση με ημερομηνία γέννησης θεωρημένη από το Σωματείο καθώς και ιατρικά θεωρημένη ότι οι αθλητές είναι υγιείς και μπορούν να λάβουν μέρος στους αγώνες του τουρνουά
Την παραπάνω αναφερόμενη κατάσταση θα προσκομίσουν υποχρεωτικά τα σωματεία στη γραμματεία πριν την έναρξη του κάθε αγώνα.
ΑΡΘΡΟ 5ο : ΤΡΟΠΟΣ -ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Το τουρνουά θα διεξαχθεί με τις παρακάτω κατηγορίες για αγόρια και κορίτσια :
1-Κατηγορία προπαιδικό με έτος γέννησης 1999- 2000
2-Κατηγορία Μίνι με έτος γέννησης 2001-2002
3-Κατηγορία Προμίνι με έτος γέννησης 2003-2004
4-Κατηγορία Juniors Α με έτος γέννησης 2005-2006
5-Κατηγορία Juniors Β με έτος γέννησης 2007-2008
Η κάθε ομάδα θα παρουσιάζεται στο γήπεδο με (12) δώδεκα το λιγότερο αθλητές-αθλήτριες για κάθε κατηγορία αγοριών η κοριτσιών. Οι αγώνες θα διεξάγονται σε (4) τέσσερα δεκάλεπτα μικτού χρόνου με δικαίωμα υποχρεωτικής συμμετοχής πέντε (5)λεπτών το ολιγότερο όλων των αθλητών κάθε ομάδας. Στις κατηγορίες προπαιδικού-παγκορασίδων και Μίνι θα διατηρείται χρόνος σκορ και φάουλ ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες μόνο χρόνος.
ΑΡΘΡΟ 6ο : ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ –ΑΜΥΝΑ
Στο τουρνουά επιτρέπεται η άμυνα man to man και τα μαρκαρίσματα των αθλητών-τριών μετά από το μισό γήπεδο στο χώρο της άμυνας τους απαγορεύονται οι παγίδες ή αλλού είδους πιεστικής άμυνας-Zone Press κ.λ.π
ΑΡΘΡΟ 7ο : ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Τους αγώνες θα καλύψουν οι διαιτητές και οι κριτές των Τοπικών συνδέσμων Δωδεκανήσου η από γυμναστές –προπονητές των ομάδων.

ΑΡΘΡΟ 8ο : ΙΑΤΡΙΚΗ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΩΝ
Η ιατρική-Υγειονομική κάλυψη καθώς και ή παροχή πρώτων βοηθειών των αγώνων θα γίνει από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ρόδου.
ΑΡΘΡΟ 9ο : ΕΠΑΘΛΑ –ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ
Σε όλες τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά θα απονεμηθούν κύπελλα -αναμνηστικά και σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές-αθλήτριες ,προπονητές αναμνηστικά διπλώματα της διοργάνωσης.
ΑΡΘΡΟ 100 : ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη θα επιλύεται από την οργανωτική επιτροπή τις διοργάνωσης.
ΑΡΘΡΟ 11Ο : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά θα ανακοινωθεί μετά την οριστική συμμετοχή των ομάδων
ΑΡΘΡΟ 12Ο : ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος των αγώνων στις 27/4/2014 με διαγωνισμούς και τις απονομές στους αθλητές-τριες και τις ομάδες που συμμετείχαν

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου