Πολιτιστικά

Πρόσκληση από την Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου

Η Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου, καλεί κάθε Δευτέρα από τις 7.45μμ έως τις 8.30μμ., στην αίθουσα των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ που βρίσκεται στο Μανδράκι πίσω από το Δημαρχείο, όσους και όσες (ενήλικες) αγαπούν το ποιοτικό τραγούδι ( ελληνικό και ξένο), και επιθυμούν να τραγουδήσουν μαζί με άλλους.
Σ’ αυτό το τμήμα ΧΟΡΩΔΙΑΣ μπορούν να πάρουν μέρος όλοι όσοι θέλουν να χαρούν τη μουσική και να βιώσουν την πνευματική ωφέλεια του τραγουδιού, όσο και την ψυχοθεραπευτική του διάσταση.
Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ, ιδρύθηκε το 1992 με πρωτοβουλία του σημερινού της μαέστρου, Γιώργου Σακελλαρίδη.
Από το 1992 ως σήμερα, έχει δώσει πολλές συναυλίες με ιδιαίτερη επιτυχία , σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Η ονομασία της χορωδίας ως ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ, περικλείει τον μουσικοπαιδαγωγικό και ανθρωποκεντρικό τρόπο σκέψης , σύμφωνα με τον οποίο: η μουσική – μέσω του ομαδικού τραγουδιού- είναι μια διαδικασία στην οποία όλοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς το άγχος του λάθους, του αριστείου και της τελειότητας!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου