Τοπικές Ειδήσεις

Ψήφισμα Δ.Σ. Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου για τον θάνατο του Γεωργίου Ιωαννίδη

Είναι πάντα βαρύ, και επώδυνο καθήκον ο αποχαιρετισμός σε ανθρώπους, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την ανάπτυξη του τόπου μας, όπως ο Γεώργιος Ιωαννίδης.
Δύσκολο να αποχαιρετάς τον άνθρωπο, που πέτυχε σε οτιδήποτε αποφάσιζε να ασχοληθεί, με εργατικότητα, τιμιότητα και ευπρέπεια.
Ως Ένωση Ρόδιων Ξενοδόχων, αποχαιρετώ τον Ξενοδόχο, Γιώργο Ιωαννίδη, που επένδυσε πρωτοποριακά στους Πεύκους της Ρόδου, στον τόπο του, με τρόπο που ωφελούσε στον μέγιστο βαθμό την τοπική κοινωνία και τους συντοπίτες του.
Ως Ροδίτης, αποχαιρετώ, τον επιχειρηματία, τον εργοδότη. Σε συνεχή κινητικότητα, με σκληρή δουλειά και διαρκή προσπάθεια. Πάντα με έγνοια για τους ανθρώπους, που δούλευαν μαζί του. Στάθηκε πατέρας, αδερφός και φίλος, για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες των επιχειρήσεών του. Αυτή είναι και μια πολύτιμη ηθική παρακαταθήκη, που την αφήνει σε όλους μας. Κι έχει τεράστια σημασία, στους σημερινούς καιρούς.
Προσωπικά, είναι ακόμα πιο δύσκολο, να αποχαιρετώ τον πατέρα, των φίλων μου. Της Ελένης και του αδελφικού μου φίλου Παναγιώτη, Αντιπροέδρου της Ένωσης μας, και συνοδοιπόρου μου στην προσπάθεια για το κοινό καλό σε αυτές τις δύσκολες εποχές.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου αλλά και όλων των Ξενοδόχων του νησιού σου απευθύνουμε το ύστατο χαίρε. Θα λείψεις στους φίλους σου, που αποζητούσαν την παρέα σου, Θα λείψεις στους εργαζομένους σου, που σε εκτιμούσαν τόσο πολύ. Αλλά κυρίως θα λείψεις στους ανθρώπους της οικογένειάς σου γιατί ήξερες με ένα μοναδικό τρόπο να είσαι στο πλάι τους και να τους στηρίζεις στις δύσκολές στιγμές…
Αιωνία η μνήμη σου, αλησμόνητος
Η ιστορία της Ροδιακής κοινωνίας θα σε έχει πάντα στις πιο λαμπρές σελίδες της.-

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου