Η ομάδα του Σταυρού Καλυθιών δέχθηκε τιμητική πλακέτα από το δημοτικό συμβούλιο Καλυθιών στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την περασμένη Παρασκευή.

Το τοπικό συμβούλιο των Καλυθιών σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ διοργάνωσε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, όπου βραβεύτηκαν οι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι των Καλυθιών για την προσφορά τους στο τόπο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί πολιτικοί άρχοντες του τόπου καθώς και εκπρόσωποι όλων των συλλόγων του χωριού.

Εκεί βρισκόταν και ο πρόεδρος της ομάδας του Σταυρού, Νίκος Κιόττου ο οποίος και παρέλαβε την πλακέτα από τον ίδιο τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο. Η ανακοίνωση του Σταυρού Καλυθιών:

«Ο πρόεδρος μας ήθελε να ευχαριστήσει το πρόεδρο του τοπικού κ. Καφετζή Μιχάλη και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Κυριαζή Στέφανο για την συνεχή στήριξη τους στην ομάδα μας και να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευτυχία, άλλα την στιγμή της παραλαβής της πλακέτας ο πρόεδρος μας συγκινήθηκε και δεν κατάφερε να τα πει, γι’ αυτό και τα μεταφέρουμε εμείς μέσα από αυτή την ανακοίνωση. Η τιμητική διάκριση για μια ερασιτεχνική ομάδα που μετράει 24 χρόνια επιτυχιών στον τόπο μας είναι μια αναγνώριση της προσπάθειας που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο πρόεδρος  της ομάδας με τους συνεργάτες του και δικαιολογημένα υπήρξε έντονα το κλίμα συγκίνησης της στιγμή της βράβευσης! Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστούν θερμά τους διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης και εύχονται σε όλο τον κόσμο Χρόνια πολλά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ