«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία από την αρχή της σεζόν έχει παρουσιαστεί ενισχυμένη, πραγματοποιεί καλή πορεία, διαθέτοντας ένα δεμένο σύνολο.
Εμείς από την πλευρά μας, με τις προσθήκες που κάναμε, πιστεύω θα είμαστε μια διαφορετική ομάδα.
Ευελπιστώ οι ποδοσφαιριστές μου να παρουσιαστούν αντάξιοι των απαιτήσεων της αναμέτρησης για να κατακτήσουμε την πρώτη νίκη στη νέα χρονιά, η οποία θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος». Τάδε έφη Μιχάλης Πολιάς για το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή Μαριτσών με τον Ποσειδώνα Καρπάθου, που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες το μεσημέρι στο γήπεδο του συλλόγου, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης με τον νεαρό τεχνικό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φελεσάκη, Φελεγκάκη και Τσούφιου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, συμπεριλαμβανομένων και των νέων μετεγγραφικών αποκτημάτων Σταμάτη Αμπελά και Γιώργου Ανδρεόπουλου που εκδόθηκαν τα δελτία τους, με τον Πολιά να έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ