Τοπικές Ειδήσεις

Βάιος Καλοπήτας: Είναι η εποχή που επιλέγουμε πώς θα είναι η επόμενη μέρα για το δήμο της Ρόδου και τι αποτύπωμα θα αφήσει

“Είναι η εποχή που επιλέγουμε πώς θα είναι η επόμενη μέρα για το δήμο της Ρόδου και τι αποτύπωμα θα αφήσει. Είναι η εποχή που συμμετέχουμε όλοι και προχωράμε ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ’’ μπροστά.” τονίζει σε ανάρτησή στον λογαριασμό του στα social media ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Βάιος Καλοπήτας.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

Σήμερα 8 Ιουλίου, βρισκόμαστε χρονικά τρεις μήνες πριν τις εκλογές του Οκτώβρη για την Αυτοδιοίκηση.
Το νησί μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι η σημερινή κατάσταση της Ρόδου στην πόλη και τα χωριά του, είναι τέτοια που δεν μας αφήνει περιθώρια για ημίμετρα. Σήμερα κρίνεται αν θα διολισθήσουμε στο παρελθόν, με υποβαθμισμένο Περιβάλλον και ανύπαρκτη ποιότητα ζωής, πανηγυρίζοντας μόνο για τις αφίξεις ή θα κάνουμε το άλμα, ώστε να γίνουμε ένα νησί πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης. Ένα Νησί που αξίζει να ζεις και να χαίρεσαι να επισκέπτεσαι. Ένα Νησί που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας σε Ακμή, με την Κοινωνία του Ισχυρή, και την Οικονομία του ανθηρή.
Σε αυτό το σταυροδρόμι απαιτείται μια Νέα Δημοτική αρχή που να ενώνει και όχι να διχάζει. Να εμπνέει και όχι να φοβίζει. Να κινητοποιεί και όχι να αποσυσπειρώνει. Να ενθαρρύνει τη συμμετοχή και όχι να αρκείται σε ένα κλειστό σύστημα προσώπων. Χρειαζόμαστε αποφασιστικά βήματα και μεγάλες αλλαγές.
Πάνω από όλα όμως η Ρόδος χρειάζεται την συμμετοχή όλων μας για να προχωρήσει στην νέα εποχή. Την συμμετοχή κάθε Ροδίτη και κάθε Ροδίτισσας, που έχει μυαλό ανοιχτό, στις νέες ιδέες, και στα νέα ρεύματα.
Είναι η εποχή που επιλέγουμε πώς θα είναι η επόμενη μέρα για το δήμο της Ρόδου και τι αποτύπωμα θα αφήσει. Είναι η εποχή που συμμετέχουμε όλοι και προχωράμε ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ’’ μπροστά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου