• Τους Αντώνη Παπακωνσταντή και Κώστα Μάργαρη που αγωνιζόντουσαν στον Νηρέα, απέκτησαν οι «κυανόλευκοι»
• Οι ομάδες του νησιού μας που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, έχουν προσεγγίσει τους Παστιδενούς για να τους παραχωρήσουν ποδοσφαιριστές για την στελέχωση των Κ-19

Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Αστέρας Παστίδας.
Το συγκρότημα του Χρυσόστομου Χάσταλη απέκτησε τους νεαρούς ακραίους μεσοεπιθετικούς Κώστα Μάργαρη και Αντώνη Παπακωνσταντή, που στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν στον Νηρέα, από τον οποίο και έμειναν ελεύθεροι.
Οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με την διοίκηση των Παστιδενών και συμφώνησαν στην ένταξή τους στο έμψυχο δυναμικό και πλέον αυτό που απομένει για να επισημοποιηθούν οι μετεγγραφές είναι η ανακοίνωση από την πλευρά του Αστέρα.
Πλέον ο νεαρός τεχνικός θα έχει ακόμα δύο λύσεις στην διάθεσή του ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», τους ανθρώπους του Αστέρα Παστίδας έχουν προσεγγίσει οι ομάδες του νησιού μας οι οποίες αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας, εκφράζοντας ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες νεαρών ποδοσφαιριστών που διαθέτουν, προκειμένου να στελεχώσουν τις Κ-19 ενόψει της νέας σεζόν.
Οι Παστιδενοί έχουν στις τάξεις τους επτά ποδοσφαιριστές που βρίσκονται μέσα στα ηλικιακά όρια των Κ-19 και στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένονται οι εξελίξεις.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χρυσόστομος Χάσταλης προσανατολίζεται να ξεκινήσει η προετοιμασία του συλλόγου για την νέα αγωνιστική περίοδο ( το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας αναμένεται να αρχίσει μέσα στον Οκτώβριο), προς το τέλος Αυγούστου, έτσι ώστε να έχει τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμάσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ποδοσφαιριστές του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ