Την προσοχή τους στην αγορά, προκειμένου να αναζητήσουν τερματοφύλακα ο οποίος θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Τσιγάρο στην υπεράσπιση της εστίας τους, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, αναγκάζονται να στρέψουν οι άνθρωποι της ΑΕΡΑ.
Στο στόχαστρο τον Αφαντενών βρισκόταν ο Νίκος Τζήμας που στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Σ. Ρόδος από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος, με τους «ερυθρόλευκους» να τον προσεγγίζουν, καταθέτοντάς του επίσημη πρόταση συνεργασίας.
Όπως έγραψε η «δσπορ», οι άνθρωποι της ΑΕΡΑ περίμεναν την απάντηση του έμπειρου γκολκίπερ στην πρόταση που του έγινε, η οποία τελικά ήταν αρνητική.
Ο Νίκος Τζήμας, ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» ότι δεν θα αποδεχτεί την πρότασή τους, καθώς έχει δεχθεί κρούση από ομάδα εκτός της Δωδεκανήσου που αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες και έχει αποφασίσει να συνεχίσει σε αυτή, την αθλητική του πορεία.
Επομένως η ΑΕΡΑ υποχρεώνεται να αναζητήσει στην μετεγγραφική αγορά άλλον τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τον Δημήτρη Τσιγάρο στην σεζόν 2020-2021.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ