Προχωρά η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι «τοξοβόλοι», σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Μάρκου Στεφανίδη, διατήρησαν στις τάξεις τους ακόμα δύο ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.
Ο λόγος για τον νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα Παύλο Γκουγκουντρή και τον υψηλόσωμο επιθετικό Κώστα Μπεγκλετζή, οι οποίοι συμφώνησαν με την διοίκηση και υπέγραψαν την επέκταση των συμβολαίων τους, προκειμένου να βοηθήσουν τον ΓΑΣ Ιάλυσος και στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Οι «τοξοβόλοι» επισημοποίησαν την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών στο έμψυχο δυναμικό τους, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος αποφασισμένη να δείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στα νέα παιδιά του νησιού μας , ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Παύλο Γκουγκουντρή.
Την συνεργασία του για ακόμα ένα χρόνο ανανέωσε και ο επιθετικός Κώστας Μπεγκλετζής που την περασμένη σεζόν άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και έδωσε πολύτιμες λύσεις στην ομάδα μας.
Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και μια λαμπρή ποδοσφαιρική χρονιά».
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε, ότι οι επαφές με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και εντός των ημερών αναμένονται και νέες ανακοινώσεις από τον ΓΑΣ Ιάλυσος.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ